Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ορκίστηκε ο νέος δημοτικός σύμβουλος Ν. Κούβαρης – πρώτος επιλαχών της “Πειραιάς Νικητής”

Χωρίς κατηγορία στις 28/11/2017

Στη θέση Μαρινάκη

|> Τον προβλεπόμενο όρκο ενώπιον του δημάρχου  Πειραιά Γιάννη Μώραλη, έδωσε ο νέος δημοτικός σύμβουλος με τη διοικούσα παράταξη “Πειραιάς Νικητής” Νικόλαος Κούβαρης,  ο οποίος ήταν πρώτος επιλαχών της παράταξης και αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος.

 Ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:«Θα ήθελα να καλωσορίσω στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά τον Νικόλαο Κούβαρη. Αναλαμβάνει δημοτικός σύμβουλος,  μετά από την παραίτηση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει ως Δημοτικός Σύμβουλος και ο οποίος θα εξακολουθήσει να προσφέρει στην πόλη του Πειραιά. Εύχομαι στον  κ. Κούβαρη καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα».

Ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Κούβαρης, αμέσως μετά την ορκωμοσία του, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που αναλαμβάνω καθήκοντα δημοτικού συμβούλου με τη δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να συμβάλλω στο μεγάλο έργο της. Η παραίτηση του κ. Μαρινάκη μας στεναχώρησε όλους, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα μας και να στηρίζει τη δημοτική Αρχή και την πόλη μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: