Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ουδείς “εντεταλμένος” γνώριζε μέχρι προχθές την ύπαρξη κάποιας Κορακάκη…

Χωρίς κατηγορία στις 11/08/2016

Θα χυμήξουν οι “ύαινες”! 

drakontidis fr

|> Φρίξος Δρακοντίδης*

|> Αν κι εύκολα συγκινούμαι, δεν αισθάνθηκα ιδιαίτερη συγκίνηση όταν είδα την Άννα Κορακάκη στο βάθρο. Ούτε ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο. Ούτε όταν εκείνη έτρεξε να πέσει στην αγκαλιά του προπονητή πατέρα της. Διάολε, ομολογώ πως ούτε καν ήξερα ποια είναι η Άννα Κορακάκη!

Όμως, ρίγη συγκίνησης και εθνικής έπαρσης διαπέρασαν το κορμί μου πριν από λίγο όταν και εντόπισα την ύπαρξη δύο συγκλονιστικών φωτογραφικών ντοκουμέντων που κάνουν το γύρο του διαδικτύου μέσω αθλητικών sites.

Στο πρώτο, ο πρώην πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και πρώην υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Σπύρος Καπράλος ποζάρει τρισευτυχισμένος δίπλα σε κάποια Άννα Κορακάκη.

Στο δεύτερο, δεσπόζει η μορφή ενός εξίσου πανευτυχή αθλητικού παράγοντα και πετυχημένου επιχειρηματία, του Ισίδωρου Κούβελου. Χαμογελά κι αυτός αγκαλιάζοντας σφιχτά αυτό το μέχρι χθες άγνωστο κορίτσι.

Σήμερα δε, τι σύμπτωση (!) ο δήμος Δράμας γκρέμισε την φαβέλα όπου προπονούνταν για να της «φτιάξει κάτι καλύτερο…».

Κατά τα άλλα, μέχρι χθες όλοι αυτοί και ακόμα περισσότεροι δεν είχαν να τσοντάρουν για να της πάρουν ούτε το απαραίτητο εφεδρικό όπλο!

Είναι λοιπόν και μαθηματικά αποδεδειγμένο πως από σήμερα και για το υπόλοιπο της χρονιάς πολιτικάντηδες και λοιπές θλιβερές προσωπικότητες της χώρας, θα σπεύσουν να αρπάξουν ένα κομμάτι από την επιτυχία της παντελώς άγνωστης μέχρι χθες Άννας. Όπως οι ύαινες όταν καιροφυλαχτούν για να βάλουν δόντι στη λεία των λιονταριών…

(*) Ο κ. Φρ. Δρακοντίδης είναι δημοσιογράφος (ΕΣΗΕΑ)

Μία σκέψη στο “Ουδείς “εντεταλμένος” γνώριζε μέχρι προχθές την ύπαρξη κάποιας Κορακάκη…

  1. 1

    Καταπληκτικό και απόλυτα ειλικρινές !

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: