Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ούτε… τρεις ώρες, το ταξίδι Θεσσαλονίκη – Σποράδες!

ΝΑΥΤΙΛΙΑ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 04/05/2016

Με το Flying Cat 4 της Hellenic Seaways, από τις 16 Ιουνίου

Η Hellenic Seaways εγκαινιάζει την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων με ταχύπλοο επιβατηγό, που θα σαλπάρει από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου. Η γρήγορη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων τόσο της συμπρωτεύουσας όσο και των Σποράδων και αναμένεται να συνεισφέρει στην αύξηση του εσωτερικού τουρισμού κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Το Flying Cat 4, χωρητικότητας 440 επιβατών, είναι ένα υπερσύγχρονο επιβατηγό ταχύπλοο το οποίο αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι και 40 κόμβους και συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες σε λιγότερο από τρεις ώρες.

Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη καθημερινά στις 09:00, με κατεύθυνση Σκόπελο – Αλόννησο – Σκιάθο. Η επιστροφή θα γίνεται κάθε απόγευμα στις 19:10 από Σκιάθο με στάσεις σε Αλόννησο, Σκόπελο, και άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 22:45. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το δρομολόγιο θα περιλαμβάνει και στάση στη Γλώσσα Σκοπέλου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seawaysκ, Αντώνης Αγαπητός, δήλωσε σχετικά:

agapitos-ant«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιστρέφουμε στη σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων με ταχύπλοο μετά από δύο χρόνια, και ελπίζουμε ότι τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι τουρίστες θα επωφεληθούν από το καθημερινό δρομολόγιο τόσο για ημερήσιες όσο και για πολυήμερες διακοπές. Βρισκόμαστε σε πολύ στενή συνεργασία με τους φορείς της συμπρωτεύουσας ώστε να συμβάλλουμε ακόμα περισσότερο στη συνδεσιμότητα της με τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου με σύγχρονα, ασφαλή πλοία με στόχο να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τις οποίες η Hellenic Seaways εργάζεται καθημερινά».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: