Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το Δημοτικό Θέατρο με διετές καλλιτεχνικό πρόγραμμα!

Χωρίς κατηγορία στις 15/11/2018

Ο Γιάννης Μώραλης εξήρε την τετραετία της δημοτικής σκηνής για την συστηματική δουλειά

|> Ο Γιώργος Κιμούλης με τον “Θείο Βάνια” του Τσέχωφ και άλλες αξιόλογες παραστάσεις με γνωστούς ηθοποιούς προγραμματίζεται για να παρουσιάσει την τρέχουσα διετία το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε χθες σε συνέντευξη Τύπου παρουσία του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Ο κ. Μώραλης στην ομιλία του επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει γίνει συστηματική δουλειά από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Νίκο Διαμαντή,  από την πρόεδρο του ΟΠΑΝ  Σταυρούλα Αντωνάκου, τους ανθρώπους του οργανισμού και όσους εργάστηκαν για το θέατρο. Ο Γιάννης Μώραλης σημείωσε επιπλέον ότι η δημοτική Αρχή δούλεψε στοχευμένα, προσπαθώντας να επιτύχει τους στόχους που είχε θέσει σε τρεις σημαντικούς τομείς.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Νίκος Διαμαντής, παρουσίασε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Δημοτικού Θεάτρου για τα επόμενα δύο χρόνια και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη,  την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Πολιτισμού Ειρήνη Νταϊφά, την πρόεδρο του ΟΠΑΝ  Σταυρούλα Αντωνάκου, τους ανθρώπους που εργάζονται στον ΟΠΑΝ όλους όσοι δουλεύουν στο Δημοτικό Θέατρο, καθώς και τους καλλιτέχνες, που όπως είπε «όλοι μαζί, αυτά τα τέσσερα χρόνια, με μοναδικό τρόπο πετύχαμε να έχουμε ένα κοινό όραμα».

Σύντομο χαιρετισμό έκαναν οι: Γιώργος Κιμούλης, Κατερίνα Ευαγγελάτου, Θωμάς Μοσχόπουλος, Νικαίτη Κοντούρη, Ρούλα Πατεράκη, Στρατής Πασχάλης, Έφη Θεοδώρου, Δημήτρης Λιγνάδης, Νότης Ανανιάδης και Μάκης Τσίτας.

> Το πρόγραμμα του Δημοτικού Θεάτρου είναι διαθέσιμο στο www.dithepi.gr  

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: