Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σε έμπειρο, δοκιμασμένο και ικανό το κανάλι της Βουλής

ΕΛΛΑΔΑ στις 03/11/2019

Ο δημοσιογράφος Νίκος Σίμος ανέλαβε τον γενικό συντονισμό του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού

|> Σε έναν πολύπειρο δημοσιογράφο που έχει σημαντική διαδρομή στο χώρο και έχει περάσει από θέσεις ευθύνης σε έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα, βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες ο γενικός συντονισμός του καναλιού και του ραδιοφώνου της Βουλής. Πρόκειται γα τον Νίκο Σίμο, που διορίστηκε επισήμως με απόφαση του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα (ΦΕΚ , τεύχος Υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων και Οργάνων Διοίκησης Δημοσίου και Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα-ΥΟΔΔ, Αρ. Φύλλου 872-21.10.2019).

Όπως αναφέρεται, ο Νίκος Σίμος ανέλαβε ως Συντονιστής του Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, έχοντας, σύμφωνα με την απόφαση, τα απαιτούμενα προσόντα, καθώς είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, «με μακρά προϋπηρεσία και διοικητική εμπειρία στο πεδίο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Σίμος, έχει διατελέσει γενικός διευθυντής της “Καθημερινής” (1990-91), υπήρξε διευθυντής του περιοδικού “Ένα”, της κυριακάτικης έκδοσης του “Ελεύθερου Τύπου”, αλλά και διευθυντής του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο του 2012, επί κυβέρνησης Σαμαρά (τρικομματική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) είχε αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Σύμβουλου της ΕΡΤ, από όπου παραιτήθηκε στις αρχές Μαρτίου 2013.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: