Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο μονόλογος ενός ταπεινού ‘’συντηρητικού’’ πολίτη…

FLASH στις 08/02/2024

Έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για παιδιά και όχι για τα γεννητικά μας όργανα;

Νίκος Ι. Καραβέλος* |> Λίγη σημασία έχει τι πώς τους λες. Ας ονομάζουν εαυτούς όπως θέλουν. Σημασία έχει ότι συντελείται ένα έγκλημα σε βάρος των παιδιών, που σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και υλοποιείται από μια αρρωστημένη διεθνή ελίτ.

Το συμφέρον του παιδιού, και όχι το δικαίωμα των φυσικών γονιών ή των “λοάτκι”, πρέπει να οδηγεί τις αποφάσεις και το νομοθετικό έργο. Αυτό διδάσκει η ιστορία και η νομική επιστήμη και η πρακτική. Με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού, άλλωστε, εκδίδονται και οι σχετικές δικαστικές αποφάσεις. Όχι με γνώμονα τις επιθυμίες των γονέων!

Ποια ανάγκη, λοιπόν, των παιδιών έρχεται να ρυθμίσει αυτή η άκρως επικίνδυνη ‘’καινοτομία’’; Ποιές, τάχα, αρρύθμιστες ανάγκες του, θα έρθει να τακτοποιήσει αυτή η τραγική ανοησία; Είναι, όμως, μόνο ανοησία ή μήπως είναι εκ προμελέτης έγκλημα; Γιατί πλέον το “προοδευτικό” να ζευγαρώνει με το βλακώδες και επικίνδυνο;

Μέχρις εδώ, κυρίες και κύριοι ή όπως αλλιώς οι ίδιοι προσδιορίζεστε! Έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για παιδιά και όχι για τα γεννητικά μας όργανα; Ποιός ηλίθιος τολμά να μιλήσει για τον “θάνατο, τάχα, της κλασσικής οικογένειας”, για το τέλος της μάνας μας, του πατέρα μας;

Το να “καινοτομείς” πράττοντας ό,τι τραβάει η όρεξη σου, είναι δικαίωμα σου. Δικαίωμα σου και να κόψεις τον λαιμό σου ή να απαγχονιστείς. Όμως δεν είναι δικαίωμα σου να κάνεις νόμο την ανοησία σου σε βάρος παιδιών!

Ας αφήσουμε τα λεξικά παίζοντας με τα φύλα κι ας ανοίξουμε απλά την λογική μας. Εκτός κι αν η δουλίτσα με τις λεξούλες, και τα ρέστα μας απαλλάσσει από τις ενοχές μας για την τόσο βολική σιωπή μας. Ας ξυπνήσουμε, πριν είναι αργά! Επαναλαμβάνω: μιλάμε για παιδιά!

(*) Ο κ. Νίκος Ι. Καραβέλος, είναι δικηγόρος και λογοτέχνης.

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: