Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πανευρωπαϊκή διάκριση απέσπασε η εταιρεία “Green” του ομίλου των αδελφών Βασιλειάδη

FLASH στις 25/02/2015

Συμπεριλαβάνεται στη λίστα των 110
κορυφαίων επιχειρήσεων της Ευρώπης

Μια σημαντική διάκριση έλαβε η Green SA , εταιρεία του ομίλου αδελφών Βασιλειάδη, η οποία συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 110 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στo πλαίσιo των European Business Awards 2014/5 sponsored by RSM.

Η Green SA μαζί με άλλες 6 ελληνικές επιχειρήσεις, έλαβε τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur» αποτελώντας τη μοναδική ελληνική εταιρία που λαμβάνει αυτόν τον τίτλο στην κατηγορία “The Business of the Year Award with Turnover of 26-150 million €” και μια από τις 10 στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διάκριση αυτή αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας και την ελληνική επιχειρηματικότητα καθώς ο θεσμός είναι ένας υψηλού επιπέδου διαγωνισμός επιχειρηματικότητας με αυστηρά κριτήρια που διεξάγεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

greenΤα European Business Awards, είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά βραβεία που αναδεικνύουν την αριστεία και τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεων της Ευρώπης και διοργανώνονται για όγδοη συνεχή χρονιά, με κύριο χορηγό την RSM International.

Η RSM Greece επιλέγει και προσεγγίζει κάθε χρόνο κατόπιν έρευνας ένα συγκεκριμένο αριθμό ελληνικών επιχειρήσεων που εφαρμόζουν καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές και επιτυγχάνουν σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα τους, με σκοπό να τις ενθαρρύνει να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και τις υποστηρίζει αφιλοκερδώς σε όλα τα στάδιά του.

Στόχος αυτής της ενέργειας είναι η ανάδειξη και προβολή της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη και στο εξωτερικό γενικότερα.
Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από σημαντικούς Ευρωπαίους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και opinion leaders, ξεχώρισε τις 110 καλύτερες εταιρίες όχι μόνο για τις επιχειρηματικές τους διακρίσεις, αλλά και για το δυναμισμό, τη φιλοσοφία και την κουλτούρα τους.

Οι εταιρίες αυτές εκλέχθηκαν με βάση ενός βίντεο το οποίο ετοίμασαν οι επιχειρήσεις και ανέβηκε μετέπειτα στην ιστοσελίδα των European Business Awards καθώς και των γραπτών απαντήσεων που έδωσαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: