Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ασανσέρ για… ερωτευμένους στον ΕΟΠΥΥ Πειραιά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 04/10/2018

Πενταώροφη… η ταλαιπωρία και η αργοπορία των άμοιρων ασφαλισμένων

Τ/Π |> Η έλλειψη υπευθυνότητας από ιθύνοντες, δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο, εκτός και αν αυτή η ανευθυνότητα είναι υπέρμετρη, σε σημείο να χαρακτηρίζεται από βλακώδης έως και απάνθρωπη!

Ο λόγος για τις εγκαταστάσεις του ΕΟΠΥΥ στον Πειραιά (λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 19), όπου στο κτίριο -εδώ και μήνες-  λειτουργεί το ένα από τα δύο ασανσέρ, που είναι για δύο άτομα και κατασκότεινο, λες και είναι ειδικά κατασκευασμένο για… ερωτευμένους!

Το πρόβλημα θα ήταν απλό, εάν δεν υπήρχε στον 5ο όροφο η υπηρεσία κατάθεσης δικαιολογητικών για παροχές. Που σημαίνει πως εάν π.χ. έχεις αγοράσει γυαλιά, πηγαίνεις εκεί και καταθέτεις τα δικαιολογητικά σου προκειμένου να εισπράξεις μετά από ένα-δύο μήνες την προβλεπόμενη παροχή. Υπ΄όψιν ότι χρειάζεται η παρουσία του ενδιαφερομένου ή άλλου με εξουσιοδότησή του, εάν υπάρχει άτομο, διατεθειμένο να χάσει ένα μεροκάματο!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Όταν υπάρχει θέμα με τα μάτια και είσαι νέος και κατά τα άλλα υγιής, το πρόβλημα θα είναι μικρό εάν αναγκαστείς να πας στον 5ο όροφο από τις επίσης σκοτεινές σκάλες. Όμως εάν είσαι ηλικιωμένος, ανάπηρος, τραυματισμένος ή πάσχεις από βαριά ασθένεια, πώς θα ανέβεις ποδαράτο τους πέντε ορόφους;

Η απάντηση μπορεί να είναι «πήγαινε με το ασανσέρ», αλλά πώς να περιμένεις στην «ουρά» που φθάνει μέχρι το πεζοδρόμιο, όταν ξέρεις τι «ουρά» σε περιμένει στον πέμπτο όροφο; Μία αναμονή ωρών! Η υπηρεσία να δέχεται το κοινό έως τη 1 μμ, οι υπάλληλοι να «σκίζονται» στη δουλειά και η «ουρά» να μην τελειώνει!

> Οι φωτογραφίες που είναι σημερινές (12:00 – 13:00), ας ελπίσουμε ότι θα ευαισθητοποιήσουν κάποιον υψηλά ιστάμενο και να δράσει άμεσα. Εντελώς βλακωδώς ταλαιπωρούνται οι ασφαλισμένοι.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: