Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μεγάλη ετήσια γιορτή των 11 Κέντρων Αγάπης στο ΣΕΦ

Χωρίς κατηγορία στις 25/01/2020

Περισσότερα από 1.200 άτομα διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια

|> Η μεγάλη ετήσια γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και περισσότερα από 1.200 άτομα διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από το Δημοτικό Ωδείο Πειραιά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται με όλα τα μέλη για ακόμη μια χρονιά στη μεγάλη ετήσια γιορτή των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, στον φιλόξενο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

«Τα τελευταία 5 χρόνια, η Δημοτική Αρχή συνδέεται με τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης με μια σχέση εκτίμησης, σεβασμού και αγάπης και χαίρομαι ιδιαίτερα που αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που κι εγώ και ο Χρήστος Αγραπίδης και όλοι οι συνεργάτες και εργαζόμενοι καταβάλλουν, προκειμένου τα μέλη να απασχολούνται ευχάριστα και δημιουργικά στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης», σημείωσε ο δήμαρχος Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στη συνέχεια στις εκδρομές που διοργανώνει ο Δήμος, στα εκπαιδευτικά προγράμματα και στις ψυχαγωγικές δράσεις που υλοποιούνται στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, τονίζοντας πως στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να γίνουν ακόμη περισσότερες δραστηριότητες για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης ανέφερε: «Δίπλα μας έχουμε έναν δυνατό και ισχυρό “σύμμαχο”, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο με νέο ρεκόρ σταυρών στην ιστορία του Πειραιά, αλλά και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος είναι κοντά όχι μόνο στην τρίτη ηλικία και τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, αλλά στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε για τον Πειραιά και εκεί που αδυνατεί ο Δήμος, έρχεται ο Ολυμπιακός –ο οποίος είναι συνυφασμένος με την ιστορία της πόλης μας εδώ και πολλές δεκαετίες- και προσφέρει στην πόλη. Πρόκειται για μια υγιή σχέση, που σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις βλέπουμε, δηλαδή οι μεγάλοι αθλητικοί σύλλογοι να στέκονται δίπλα στη Δημοτική Αρχή, να είναι πρεσβευτές στο εξωτερικό και να βοηθούν. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας προσπαθώντας ακόμα περισσότερο με την ίδια όρεξη, διάθεση και επιμονή».

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης, στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη, τόνισε ότι είναι υπερήφανος για τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, γιατί γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Υπογράμμισε ότι βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο, χάρη στις συνεχείς προσφορές του Βαγγέλη Μαρινάκη, το προσωπικό ενδιαφέρον του δημάρχου Γιάννη Μώραλη και το άριστο προσωπικό.

Ο κ. Αγραπίδης απευθυνόμενος στα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης τόνισε: «Πάντα θα είμαστε δίπλα σας και πάντα θα φροντίζουμε από χρονιά σε χρονιά να είμαστε καλύτεροι. Εσείς έχετε την πρώτη θέση, εσείς είστε το πρώτο μέλημά μας».

Στο τέλος του χαιρετισμού του, ο κ. Αγραπίδης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Μώραλη, τις προϊσταμένες και όλο το προσωπικό των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Εκπροσωπώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Βερνίκος, στον χαιρετισμό του, υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ότι το μήνυμα του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού είναι ότι η τρίτη ηλικία δικαιούται να είναι η καλύτερη από όλες, γιατί – όπως είπε – όλοι εσείς, οι γονείς μας, οι παππούδες μας, έχετε παλέψει μια ζωή για την οικογένειά σας, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας και αξίζετε το καλύτερο.

«Η ζωή είναι δύσκολη. Η κρίση είναι εδώ, αλλά είναι εδώ και ο Ολυμπιακός. Είναι εδώ και ο πρόεδρος Γιάννης Μώραλης και ο διοικητικός ηγέτης Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει και θα εξακολουθεί να κάνει το καλύτερο για όλους εσάς και για όλους εμάς», σημείωσε ο κ. Βερνίκος.

Τα δύο φλουριά της βασιλόπιτας έτυχαν στον πρόεδρο της Ε΄ δημοτικής κοινότητας Λεωνίδα Μελά και σε μέλος του Ε1 ΚΑΠΗ.

Στην ετήσια γιορτή των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Μελάς και Νίκος Μανωλάκος, Νόνη Δούνια, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, κοινοτικοί σύμβουλοι, η διευθύντρια και γενική συντονίστρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας Χριστίνα Τσιλιγκίρη, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: