Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μώραλης και Βλαχάκος στο bazaar του Χατζηκυριάκειου

Χωρίς κατηγορία στις 16/12/2019

Πραγματοποιείται με επιτυχία για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος

|> Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, επισκέφθηκε  ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μαζί με την οικογένειά του και επέλεξε Χριστουγεννιάτικα δώρα. Εκεί συνομίλησε με την  διευθύντρια Αναστασία Κατσιλιέρη και το προσωπικό του Χατζηκυριακείου, καθώς και με πολίτες. Στο Bazaar ο Γιάννης Μώραλης είχε τυχαία συνάντηση με τον γιατρό και επικεφαλής του συνδυασμού “Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο” Νίκο Βλαχάκο.

Το Bazaar, το οποίο άνοιξε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 15/12, πραγματοποιείται κάθε χρόνο με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος.

Ο δήμαρχος Πειραιά σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων πως επισκέφθηκε με μεγάλη χαρά γι΄ ακόμα μια χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία που οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε, προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωνικό έργο του Ιδρύματος. Αναφερόμενος στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα Ίδρυμα-κόσμημα για την πόλη με σπουδαίο κοινωνικό έργο, επισημαίνοντας πως φροντίζει  με σεμνότητα, διακριτικότητα και αγάπη τα παιδιά. 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: