Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δήλωση Πλακιωτάκη για το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 03/05/2022

Για να αρχίσει ένας ουσιαστικός διάλογος και να προκύψει συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών για εξασφάλιση ομαλής λειτουργίας

|> «Ως Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αναλάβαμε την πρωτοβουλία συνάντησης όλων των εμπλεκομένων στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά με στόχο να εξελιχθεί ένας ο ουσιαστικός διάλογος όλων των πλευρών ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία που θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων, προς όφελος του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού εμπορίου, της Εθνικής οικονομίας και των τοπικών κοινωνιών.

Υπάρχουν μία σειρά από ζητήματα, όπως η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και η λειτουργία της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας, καθώς και εκκρεμείς διαδικασίες που αναμένεται πολύ σύντομα να ολοκληρωθούν.

Επιδιώκουμε έναν ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο, με εξασφαλισμένη την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του λιμανιού, όπου θα κατατεθούν όλες οι απόψεις και μέσα σε ένα πλαίσιο ειλικρινούς διαπραγμάτευσης να υπάρξει θετική κατάληξη. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις καλές μας υπηρεσίες, διευκολύνοντας το διάλογο για όλες τις πλευρές».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: