Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δωρεάν περίθαλψη/φροντίδα για βρέφη και εγκύους

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 07/04/2019

Προσφορά Γιατρών του Κόσμου με την αρωγή της «Μέγα» ΑΕ και της αλυσίδας «Σκλαβενίτης»

|> Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας και η ελληνική εταιρία “Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής” Α.Ε. στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας, σε συνεργασία με την αλυσίδα “Σκλαβενίτης”, στέκονται υπεύθυνα δίπλα στα παιδιά και στις νέες μητέρες που βρίσκονται σε ανάγκη. Η σύμπραξη αφορά στο πρόγραμμα των Γιατρών του Κόσμου “Μητέρα & Παιδί”, το οποίο εστιάζει στην προστασία και στη φροντίδα των εγκύων και των βρεφών στην Ελλάδα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει υγειονομική περίθαλψη σε εγκύους και νεογνά που ανήκουν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες που διαβιούν στην περιοχή της Αθήνας, μέσα από το Ανοιχτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παροχή παιδιατρικών υπηρεσιών σε βρέφη και παιδιά, κάλυψη φαρμακευτικού /υγειονομικού υλικού καθώς και διανομή βρεφικών ειδών baby kits.

Έως και τις 16 Απριλίου, αγοράζοντας συγκεκριμένα προϊόντα της “Μέγα” σε ειδικές προσφορές στα καταστήματα “Σκλαβενίτης” σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην ενίσχυση του προγράμματος.

Το πρόγραμμα “Μητέρα & Παιδί” στοχεύει στην ενίσχυση της μητρικής και βρεφικής πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας και η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της “Μέγα”, με τίτλο “Πράξεις Φροντίδας”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: