Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πρωταγωνιστής στο φημισμένο National Theater of England, ο Χρήστος Κάλοου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 16/05/2016

Μετά από οντισιόν!

Τ/Π |> Στη σκηνή του National Theater of England θα πρωταγωνιστεί πολύ σύντομα, ο Χρήστος Κάλοου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής, αφού έχει διαγράψει μία αξιοθαύμαστη θητεία στις αθηναϊκές σκηνές, όλως ξαφνικά βρέθηκε στην… πατρώα γη (του), για να πρωταγωνιστήσει σε μία καινούργια παραγωγή του φημισμένου λονδρέζικου θεάτρου.

Πρόκειται για το έργο “Sunset at the villa Thalia” (“Ηλιοβασίλεμα στη βίλλα Θάλεια”) του Βρετανού συγγραφέα Alexi Kaye Campbell και του οποίου η ιστορία εκτυλίσσεται στη Σκιάθο, κατά τα έτη 1967 – 1974.

collow chris1

Περισσότερα στη διεύθυνση >>> https://www.nationaltheatre.org.uk/shows/sunset-at-the-villa-thalia

Όμως το θέμα μας, δεν είναι το έργο, αλλά ο Χρήστος Κάλοου, ο οποίος μετά από μία πολυετή παρένθεση, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, επανέρχεται δριμύτατος και μάλιστα στη σκηνή ενός θεάτρου που αποτελεί άπιαστο όνειρο για πολλούς ηθοποιούς.

Όπως έγινε γνωστό, η… παλιννόστηση του Αγγλοέλληνα καλλιτέχνη στο Λονδίνο, έγινε μετά τη συμμετοχή του Χρήστου Κάλοου σε οντισιόν! Και επελέγει ως πρωταγωνιστής σε μία παράσταση στην οποία δίπλα του θα παίζουν ονόματα του διεθνούς θεάτρου και κινηματογράφου, όπως η Elizabeth McGovern (τ. σύζυγος του Sean Penn), ο Ben Miles και η Pippa Nixon. Ακόμη ο Sam Crane και Κύπριες Eve Polycarpou και Glykeria Dimou, που ζουν μονίμως και κάνουν καριέρα στη Βρετανία.

Πριν λίγες μέρες, ο Χρήστος Κάλοου, έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ελληνόφωνο λονδρέζικο κανάλι “Hellenic TV”, στην οποία μιλάει εφ΄ όλης της ύλης. Η συνέντευξη…

Μία σκέψη στο “Πρωταγωνιστής στο φημισμένο National Theater of England, ο Χρήστος Κάλοου

  1. 1

    Καταπληκτικος ηθοποιός ,Τραγουδιστής και Άνθρωπος ..Καλή επιτυχία στο έργο και ιδιαίτερα στον Χρήστο .

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: