Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο δ.σ. του Ο.Λ. Ελευσίνας

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 18/10/2019

Πρόεδρος δ.σ. εξελέγη ο Γεώργιος Κουμπέτσος και δ/νων σύμβουλος ο Απόστολος Καμαρινάκης

|> Πραγματοποιήθηκε χθες στην Ελευσίνα, συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του  Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε. με θέμα τη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΟΛ.Ε Α.Ε. σε Σώμα, μετά την απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας στις, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 14/10/2019.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΕ Α.Ε., διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Κουμπέτσος Γεώργιος (φωτό): Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Ε. Α.Ε. (μη εκτελεστικό μέλος)
  • Καμαρινάκης Απόστολος: Δ/νων σύμβουλος Ο.Λ.Ε. Α.Ε. ( εκτελεστικό μέλος)
  • Καλλιανού Άννα-Μαρία: Μέλος (εκπρόσωπος ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε, μη εκτελεστικό μέλος)
  • Γεωργιάδης Ιωάννης: Μέλος (μη εκτελεστικό μέλος)
  • Φιριππής Νικόλαος: Μέλος (εκπρόσωπος Ε.Β.Ε.Π.) (μη εκτελεστικό μέλος)
  • Χρήστου Κωνσταντίνος: Μέλος (εκπρόσωπος εργαζομένων) (μη εκτελεστικό μέλος)
  • Κατσογιάννης Χρήστος: Μέλος (εκπρόσωπος Ο.Φ.Ε.) (μη εκτελεστικό μέλος)

Δηλώσεις Απ. Καμαρινάκη

Επ’ ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων ως διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού  Λιμένος Ελευσίνας θα ήθελα να δηλώσω τα εξής: Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην δύσκολη αποστολή της διοίκησης του ΟΛΕ σε συνεργασία πάντα με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Κουμπέτσο καθώς και με όλα τα μέλη του ΔΣ. 

Σας διαβεβαιώνω ότι ήρθα στο πηδάλιο του ΟΛΕ με σκοπό να προσθέσω και όχι να αφαιρέσω. Αυτό ισχύει για όλους, είτε είναι εργαζόμενοι στον Οργανισμό είτε επιχειρηματίες που έχουν σχέση με το ίδιο το λιμάνι. Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή σε όλους. 

Πρώτο μου μέλημα με την έναρξη της θητείας μου είναι η συνάντηση μου με τον κ. Αργύρη Οικονόμου τον Δήμαρχο Ελευσίνας για να συζητήσουμε μαζί πώς θα μπορούσε ο ΟΛΕ να συμμετάσχει στην προσπάθεια ανάδειξης της Ελευσίνας ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. 

Σκοπός μου είναι να αναδειχθεί το λιμάνι της Ελευσίνας στην θέση που του αξίζει. Με σεβασμό στα κεκτημένα που υπάρχουν σήμερα και με σεβασμό στους ανθρώπους που ήδη εργάζονται μέσα στο λιμάνι και γύρω από αυτό, θα προσπαθήσω να αυξήσω τις δυνατότητες που προσφέρει ο τόπος αυτός.

Να σταματήσει ο κόλπος της Ελευσίνας να είναι ο χώρος των ναυαγίων, της ρύπανσης και της βιομηχανικής εγκατάλειψης.

Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι η Ελευσίνα είναι το επίνειο του Θριάσιου πεδίου, του μεγαλύτερου εμπορευματικού πάρκου της Ελλάδας.

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί την εμπορευματική πρωτεύουσα της Ελλάδας σε συνδυασμό με την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Μπορούν αυτές οι 2 ιδιότητες να συνυπάρξουν.

Από την εμπειρία μου στο εξωτερικό το έχω δει να υλοποιείται. Θα το κάνουμε και εμείς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: