Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σημαντική εκδήλωση στο ΕΒΕΠ για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας

Χωρίς κατηγορία στις 30/11/2015

Απονομή διακρίσεων

Επίσημη εκδήλωση οργανώνουν σήμερα 30/11 το απόγευμα ο πρόεδρος  και τα μέλη του δ.σ. του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, στο Μέγαρο του ΕΒΕΠ.  Συγκεκριμένα, θα γίνει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της δράσης, με τον τίτλο «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών Κατάρτισης, Συμβουλευτικής και Πιστοποίησης για 2.500 επαπειλούμενους με ανεργία,  εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, κυρίως βιομηχανικών κλάδων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και του Θριασίου Πεδίου, με στόχο τη βελτίωση της απασχολησιμότητάς τους και τη διατήρησή τους στην αγορά εργασίας», η οποία παρουσιάστηκε το Σαββατοκύριακο στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας.

Επίσης, θα γίνει η απονομή τιμητικών διακρίσεων στους πρωτεύσαντες καταρτισμένους και ο ΕΓ Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΚΤ, του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Γιώργος Ιωαννίδης, θα προβεί σε παρουσίαση έργων στον τομέα των Ανθρωπίνων Πόρων, (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Εκτός από τον πρόεδρο του ΕΒΕΠ Βασ. Κορκίδη, χαιρετισμούς θα απευθύνουν, ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος  Κατρούγκαλος και ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας.
Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανουπάκης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: