Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στην Αθήνα ο αντικαγκελάριος Γκάμπριελ για συναντήσεις και ενεργειακό συνέδριο

ΕU,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΑΓΟΡΑ στις 29/06/2016

Υπογραφή Κοινής Διακήρυξης

O αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, θα έχει αύριο Πέμπτη 30/6 αλλεπάλληλες συναντήσεις με το οικονομικό επιτελείο και παράγοντες της ενεργειακής αγοράς. Ο κ. Γκάμπριελ θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας κ. Σταθάκη και τον υφυπουργό κ. Χαρίτση, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκουρλέτη.

Θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση των Ελλήνων υπουργών, Πάνου Σκουρλέτη και Γιώργου Σταθάκη και του αντικαγκελάριου, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, με στελέχη γερμανικών επιχειρήσεων και εκπροσώπους ελληνικών θεσμικών φορέων ενέργειας.

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου οι κ.κ. Γκάμπριελ, Σταθάκης, Σκουρλέτης και Χαρίτσης θα συμμετάσχουν στο Ενεργειακό Συνέδριο που συνδιοργανώνεται από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας, στο ξενοδοχείο Hilton.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα υπογραφεί η Κοινή Διακήρυξη Προθέσεων στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μεταξύ των κ.κ. Γκάμπριελ και Σκουρλέτη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: