Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τραυματίστηκε σε χαντάκι στο κέντρο του Πειραιά!

Χωρίς κατηγορία στις 09/12/2020

Στον πεζόδρομο της Καραΐσκου υπάρχει ένα… ναρκοπέδιο που προκαλεί τραυματισμούς

Τ/Π |> Άγιο… είχε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, όταν στα καλά καθούμενα βρέθηκε φαρδύς-πλατύς στον πεζόδρομο της Καραΐσκου, μπροστά στο “Adesso’ και λίγα μέτρα από το πειραϊκό δημαρχιακό μέγαρο. Αποτέλεσμα: χτύπησε στο κεφάλι, στα γόνατα και στις παλάμες και μία… Αγία Άννα ξέρει τι θα δείξουν οι ιατρικές εξετάσεις…

Η πτώση του γνωστού Πειραιώτη και άλλοτε πρόεδρου του Εθνικού, προκλήθηκε από παραπάτημά του σε χαντάκι ανοιγμένο καταμεσίς του πεζόδρομου.

Επειδή στην Ελλάδα οι δήμοι, κοινωφελείς οργανισμοί κ.ά. συνηθίζουν να παρατάνε τα έργα στη μέση, δεν θα ήταν και τόσο περίεργο το προαναφερόμενο χαντάκι, αλλά όταν το έχουν παρατήσει πάνω από μία εβδομάδα και το μέρος είναι ένα από τα κεντρικότερα και πολυσύχναστα σημεία του Πειραιά, τότε μιλάμε για πλήρη αδιαφορία και δείγμα “ωχαδερφισμού”.

Επιπλέον, όταν ο Πειραιάς βάζει τα “καλά” του για τα Χριστούγεννα και η δημοτική αρχή διατυμπανίζει τις προσπάθειές της, είναι κάπως περίεργο να… ευδοκιμούν κάτι τέτοια χαντάκια στο κέντρο της πόλης.

Εάν λειτουργούσαν οι νόμοι, όπως συμβαίνει σε προηγμένες κοινωνίες, αυτές οι “γυφτιές” δεν θα υπήρχαν, αφού οι δήμοι και οι άλλοι που κάνουν έργα, υποχρεούνται χωρίς πολλά-πολλά να αποζημιώνουν τους πολίτες που πέφτουν θύματα κάποιας τέτοιας παράβλεψης.

Μακάρι τα χτυπήματα του κ. Χατζηγεωργίου να είναι “πταίσματα”, γιατί κάτι τέτοια αδικήματα υπευθύνων είναι πλημμελήματα…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: