Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στο Μητροπολιτικό Πάρκο ‘’Αντ. Τρίτσης’’… ανθίζει η Πρωτομαγιά της Περιφέρειας

Χωρίς κατηγορία στις 01/05/2023

Πατούλης: ‘’Καλούμε όλους τους πολίτες να γιορτάσουμε αυτή την εμβληματική μέρα με κέφι και τραγούδι στο Πάρκο της καρδιάς μας’’

|> Πρωτομαγιά σήμερα και η Περιφέρεια Αττικής σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους Ιλίου και Αγ. Αναργύρων-Καματερού, καλεί όλους τους πολίτες στο Μητροπολιτικό Πάρκο ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ όπου από τις 12 το μεσημέρι, θα μπορούν να απολαύσουν ένα πεντάωρο ζωντανό πρόγραμμα με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική από το λαϊκό μουσικό συγκρότημα ‘Φαμίλια Γαλάνη’’.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προσφερθεί φαγητό και θα μοιραστούν εκατοντάδες γλαστράκια και λουλούδια, ενώ θα υπάρχει και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, στα οποία θα δίνεται η δυνατότητα να φτιάχνουν μαγιάτικα στεφάνια!

Το συγκρότημα ‘’Φαμίλια Γαλάνη’’ θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση με ρεπερτόριο από ελληνικά τραγούδια, περιλαμβάνοντας διάφορα είδη όπως έντεχνο, νέο κύμα, κλασικό λαϊκό, τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου, Μαρκόπουλου κ.ά., όπως επίσης και ρεμπέτικα, νησιώτικα, παραδοσιακά και παλιά λαϊκά.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δηλώνει: «Καλούμε όλους τους πολίτες να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά στο πάρκο της καρδιάς μας, το ανανεωμένο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Τιμούμε αυτή την εμβληματική μέρα και παράλληλα υποδεχόμαστε τον Μάη με καλή διάθεση, κέφι και τραγούδι. Σας περιμένουμε».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιείται από τρεις εισόδους του Πάρκου και ειδικότερα από τις εισόδους της Σπ. Μουστακλή, της Λ. Δημοκρατίας (έμπροσθεν Βιολογικής Λαϊκής) και της Λ. Φυλής.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: