Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συμπαράσταση σε αναξιοπαθούντες από ελληνοαμερικανικό ίδρυμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 05/11/2015

Διανομή τροφίμων

Τo Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης (Hellenic Relief Foundation – HRF), που διατηρούν εδώ και χρόνια Ελληνοαμερικανοί της Ν. Υόρκης,  συνεχίζει το έργο του…

Στις 23 Οκτωβρίου παραδόθηκαν από το πρατήριο του HRF στα Πετράλωνα 420 δέματα με τρόφιμα σε ισάριθμες οικογένειες της Αθήνας, του Πειραιά, των Σπετσών, των Καλυβίων και του Γυθείου. Επίσης διανεμήθηκαν 23 δέματα σε παλαίμαχους ηθοποιούς, μέσω του ΤΑΣΕΗ.

Στις παραδόσεις παρευρέθηκαν εκ μέρους του HRF ο Κώστας και η Πόπη Ζαχαριάδη, από τη Ν. Υόρκη, οι εθελόντριες Μαρία Σιούρδη, Πέττυ Δαμκαλίδη, Αντωνία Παντουβάκη, Ράνια Μακρίδη και Σοφία Πετροπούλου και ο πατήρ Χρήστος Μήτσιος από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος φρόντισε να δοθούν δύο επαγγελματικά ψυγεία στο πρατήριο των Πετραλώνων, για συντήρηση των τροφίμων.

usa trofima

Σημειώνται, ότι τo Hellenic Relief Foundation ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων στις ΗΠΑ προς αγορά και διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί περίπου 289.000 δολάρια με τα οποία έχουν αγορασθεί και διανεμηθεί περίπου 260  τόνοι τροφίμων.
Για περισσότερες πληροφορίες. www.hellenicrelief.org

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: