Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΑΤΤΩ για υποψήφιους δημάρχους

ΕΛΛΑΔΑ στις 22/11/2018

Συνάντηση Κοτζιά με Σκουρλέτη για κοινές υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές εκλογές

|> Τελικά η αποχώρηση του Νίκου Κοτζιά από την κυβέρνηση, δεν ήταν απλώς μία παραίτηση υπουργού, αλλά η αποστασιοποίηση της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ από τον κυρίως κορμό του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό συμπεραίνεται και από τη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η κίνηση ιδεών και δράσης ΠΡΑΤΤΩ, με θέμα την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΑΤΤΩ για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Δηλαδή, καθόλου δεν αποκλείεται να δούμε και τον Νίκο Κοτζιά υποψήφιο δήμαρχο για την Αθήνα… Η προαναφερόμενη ανακοίνωση αναφέρει ότι:

Ο πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς και ο γραμματέας της κίνησης, Κώστας Καραχάλιος, είχαν σήμερα (σ.σ. χθες) συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.

Συζητήθηκαν αυτοδιοικητικά θέματα, σε καλό κλίμα και υπήρξε σε πολλά ζητήματα σύγκλιση απόψεων. Διαπιστώθηκε συμφωνία για υποψηφιότητες στις περισσότερες περιφέρειες και σε ορισμένους μεγάλους δήμους.

Τέλος, αποφασίστηκε η σύσταση ομάδα επικοινωνίας για τον συντονισμό και την ανταλλαγή σκέψεων, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: