Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στο “μικροσκόπιο” το θέμα αστυνόμευσης του Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 03/04/2019

Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Βλαχάκου με τον αστυνομικό διευθυντή

|> Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά ταξίαρχο Γιώργο Παππά, στον οποίο μετέφερε την ανησυχία των πολιτών, σε θέματα αστυνόμευσης της πόλης και ζήτησε να ενημερωθεί γενικότερα για το επιχειρησιακό σχέδιο αστυνόμευσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του ταξίαρχου στην Αστυνομική Διεύθυνση και ο κ. Παππάς ενημέρωσε διεξοδικά τον κ. Βλαχάκο, ακούγοντας με προσοχή τις ανησυχίες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη συνάντησή τους ο κ. Παππάς ανέπτυξε στον κ. Βλαχάκο τα βασικά σημεία του επιχειρησιακού σχεδίου αστυνόμευσης του Πειραιά, τα οποία έχουν στόχο την αντιμετώπιση  προβλημάτων παραβατικότητας στην πόλη και ένα από τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν, ήταν οι τριτοκοσμικές εικόνες του παζαριού και το παραεμπόριο απομιμητικών προϊόντων σε δρόμους γύρω από αυτό, καθώς και σε δρόμους της πόλης. Ο Νίκος Βλαχάκος είπε στον αστυνομικό διευθυντή:

«Ζητάμε την ενδυνάμωση των Αστυνομικών Τμημάτων, την ενίσχυση σε πεζές περιπολίες στους κεντρικούς δρόμους και στις γειτονιές της πόλης, την πάταξη του παραεμπορίου αλλά και την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης σε υλικοτεχνικά μέσα. Είμαστε δίπλα στους μάχιμους αστυνομικούς και στους εργαζόμενους, οι οποίοι με φιλότιμο εργάζονται για να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια.

Με την συνεργασία και της Δημοτικής Αρχής και των φορέων της πόλης, θα διασφαλιστεί η καλύτερη αστυνόμευση της πόλης και το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Οι τριτοκοσμικές εικόνες πρέπει να αποτελέσουν γρήγορα παρελθόν. Με  συνεργασία, με ολοκληρωμένο σχέδιο και με θέληση, θα πετύχουμε τα καλύτερα για την πόλη μας. Για τον Πειραιά που γεννηθήκαμε, ζούμε και εργαζόμαστε. Ο Πειραιάς πρέπει να γίνει Πόλη Πρότυπο, γιατί αυτό του αξίζει».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: