Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στις 2 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα ReGeneration

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 18/07/2019

Συνεργάζεται ο Β. Αυγουλάς και η ομάδα του meallamatia.gr, αξιοποιώντας την εμπειρία τους

|> Το ReGeneration, το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα απασχόλησης και εκπαίδευσης στην Ελλάδα, με στόχο τη δημοκρατικοποίηση της ευκαιρίας των νέων πτυχιούχων για μεταπανεπιστημιακή εκπαίδευση και επαγγελματική σταδιοδρομία στη χώρα μας κάνει ένα μεγάλο βήμα ώστε να γίνει ακόμα πιο συμπεριληπτικό!

Έτσι, από τον επόμενο γενικό κύκλο αιτήσεων, που έρχεται στις 2 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα αρχίζει την προσπάθεια να δίνει πλέον και στους νέους πτυχιούχους με αναπηρία ισότιμες ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη αλλά κυρίως ένα «εισιτήριο» για το ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο του ReGeneration!

Για την επίτευξη του σημαντικού αυτού εγχειρήματος, το ReGeneration θα συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Αυγουλά και την ομάδα του meallamatia.gr αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση τους σε θέματα προσβασιμότητας, ώστε όλες και όλοι  οι πτυχιούχοι που πληρούν τα κριτήρια του προγράμματος, να συμμετέχουν ανεμπόδιστα και ισότιμα σε όλες τις φάσεις του ReGeneration κι έτσι το πρόγραμμα να αποτελέσει μια πραγματικά χρήσιμη εμπειρία για όλους. Μαζί στην προσπάθεια αυτή και η ethelon, ήδη πολύτιμος συνεργάτης του προγράμματος που θα υποστηρίξει τον συντονισμό όλων των οργανισμών.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: