Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έκκληση για τρόφιμα κάνει η Ευαγγελίστρια Πειραιώς

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 24/03/2020

Τα συσσίτια “θέλουν” λάδι, ζυμαρικά, ρύζι, ντοματοπολτό, όσπρια και γάλα εβαπορέ

|> Η επιδημία συνεχίζεται και μαζί της, οι περιορισμοί που επέφερε στην καθημερινή μας ζωή. Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πειραιώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου στους οικονομικά αδύναμους. Έτσι η συγκέντρωση τροφίμων, αποτελεί κύρια ανάγκη!

Οι άνθρωποι της Ευαγγελίστριας που ασχολούνται με τα συσσίτια, λένε:

Κάνουμε έκκληση, όσοι μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα στην προσπάθεια μας αυτή. Τα είδη που χρειαζόμαστε είναι  ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, ντοματοπολτό και γάλα εβαπορέ. Η αγάπη και η φροντίδα για τον κάθε αδελφό που έχει ανάγκη, δεν γνωρίζουν περιορισμούς και δεν υπάρχει επιδημία που να μπορεί να τις ανακόψει“.

> Ο ΙΝ της Ευαγγελίστριας (Γρ. Λαμπράκη 41) είναι ανοικτός από 7 πμ έως τις 7:30 μμ. Περισσότερες πληροφορίες στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας (όπισθεν Ιερού Ναού) και στο τηλέφωνο 210.4125619.

Η Αγρυπνία στο Internet!

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η κυβερνητική απόφαση, η Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς θα μεταδώσει διαδικτυακά και μέσω της ιστοσελίδας www.enoriaendrasei.gr, την Ιερά Αγρυπνία (Ιερά Παράκληση, Όρθρος και Θεία Λειτουργία) ξημερώνοντας η εορτή του Ευαγγελισμού που θα τελεσθεί στο Ναό κεκλεισμένων των θυρών και με την συμμετοχή του απαραίτητου ανθρώπινου δυναμικού.

Η αγρυπνία θα μεταδοθεί και από το Ραδιοφωνικό Σταθμό “Πειραϊκή Εκκλησία” από τις 21:30 έως τις 0:30.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: