Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τιμητικές διακρίσεις σε στελέχη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Ναυτιλίας

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 20/01/2023

Ποιοί -ές βραβεύτηκαν για την προσφορά τους κατά τα τελευταία 3,5 χρόνια, στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

|> Το ήθος και τον επαγγελματισμό των στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης, εξήρε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου.

«Υπάρχουν κάποιοι», ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης, «οι οποίοι αφήνουν εκτεθειμένα στα στελέχη μας με ανυπόστατες κατηγορίες και μάλιστα φτάνουν στο σημείο να υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα». «Τα στελέχη μας», πρόσθεσε, «θα συνεχίσουν να προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και για το έργο τους αλλά και για τη συμπεριφορά τους».

«Σήμερα είναι μία ημέρα ευχών και απόδοσης τιμών και επιβράβευσης των προσπαθειών των στελεχών του Λιμενικού σώματος αλλά και του πολιτικού προσωπικού που διακρίθηκαν τα τελευταία 3,5 χρόνια», συνέχισε ο κ. Πλακιωτάκης και πρόσθεσε: «Θέλω από καρδιάς να ευχηθώ στην κάθε μία και στον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά Καλή χρονιά με υγεία και προκοπή στα σπίτια σας. Για πρώτη, φορά το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συμμετέχει στην αναπτυξιακή προσπάθειά της χώρας. Στηρίζουμε τη ναυτιλία στηρίζουμε τους ναυτικούς μας και μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο στηρίζουμε τους νησιώτες, στηρίζουμε τη νησιωτική επιχειρηματικότητα. Πολιτικοί υπάλληλοι και στελέχη του Λιμενικού Σώματος αποτελούν ένα αρμονικό σύνολο και είμαστε υπερήφανοι που πέρα από την καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών απέναντι στους πολίτες έχουμε συμβάλει αποφασιστικά έτσι ώστε να εκσυγχρονιστεί το Υπουργείο να εξοπλιστεί με νέα μέσα και εξοπλισμό και ατενίζουμε το μέλλον με πολύ μεγάλη αισιοδοξία».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος, ο γ.γ. Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο γ.γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, βράβευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αλλά και πολιτικούς υπαλλήλους του Υπουργείου οι οποίοι διακρίθηκαν τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε:

  • Στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής που συμμετείχαν και διαχειρίστηκαν το περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας τον Αύγουστο του 2021, για τον άψογο συντονισμό της επιχείρησης, τον επαγγελματισμό, το θάρρος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν, συμβάλλοντας στην διάσωση και απεγκλωβισμό από τις ακτές των πυρόπληκτων περιοχών, μεγάλου αριθμού εγκλωβισμένων πολιτών.
  1. ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΦΛΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
  2. ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΔΑΝΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΙΔΗΨΟΥ
  3. ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ
  4. ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΑΜΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 615 ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ
  5. ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Λ.Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 382 Α’ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΩΡΕΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ
  6. ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Λ.Σ. ΧΡΟΝΑΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 1000 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΚΥΜΗΣ
  7. ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Λ.Σ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΪΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 203 Γ΄ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
  8. ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ Λ.Σ. ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 331 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
  9. ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 1004 ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ
  • Στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που έχουν διαχειριστεί με ιδιαίτερη επιτυχία περιστατικά και έχουν συμβάλλει στην ανάδειξη και την προβολή του έργου των υπηρεσιών τους:
  1. Για την αναβάθμιση της Mονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και για την εν συνόλω συνεισφορά της:

ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

  1.  Για την επιτυχή διαχείριση περιστατικού δέσμευσης δύο υπό ελληνικής σημαίας Δεξαμενόπλοιων στο Ιράν τον Μάιο του 2022, που είχε ως αποτέλεσμα την ασφαλή αποδέσμευση των πλοίων και τον επαναπατρισμό των Ελλήνων ναυτικών μελών πληρώματος τον Νοέμβριο του 2022.

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΡΟΥΧΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΔΟΥΜΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

  1. Για την άμεση μέριμνα της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής καθόλη την διάρκεια των μέτρων αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού, δημιουργώντας ειδικό καθεστώς ενίσχυσης δικτύου εξυπηρέτησης των νησιών, ώστε να εξασφαλιστεί η εδαφική συνοχή τους και ταυτόχρονα να κρατηθεί ζωντανός ο κλάδος και οι θέσεις εργασίας των ναυτικών.

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΡΙΓΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

  1. Για την συνεισφορά του στην αναβάθμιση και ανάδειξη της Υπηρεσίας Μουσικής του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΒΡΕΤΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

  1. Για τον σχεδιασμό και την χάραξη εθνικής στρατηγικής σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Υπηρεσιών του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και την χρηματοδότηση έργων από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ. (Ο) ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

  1. Για το έργο της Eιδικής Oμάδας Επιχειρήσεων Πειραιά, που συστάθηκε με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη το έτος 2021 και η οποία έχει φέρει μέχρι σήμερα εις πέρας, επιχειρήσεις στον τομέα του οργανωμένου εγκλήματος των ναρκωτικών, αρχαιοκαπηλίας, διακίνησης λαθραίων και καπνικών προϊόντων, πλαστογραφίας και εντοπισμού και κατάσχεσης εκρηκτικών υλών.

ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (Το βραβείο παρέλαβε ο Ανθυπασπιστής Λ.Σ. ΠΛΑΤΙΤΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ)

  1. Για την προσφορά της στον κρίσιμο τομέα του θαλασσίου τουρισμού κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΓΙΑΛΟΥΤΣΗ ΣΟΦΙΑ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

  1. Για τον επιτυχή προγραμματισμό, την εξειδίκευση, την προετοιμασία και την υλοποίηση έργων και δράσεων σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, που χρηματοδοτήθηκαν από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία, καθώς και την χρηματοδότηση δράσεων που αφορούν την ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στον νησιωτικό χώρο.

ΦΩΚΑ ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

  • Στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που διαχειρίστηκαν υποθέσεις εντοπισμού και κατάσχεσης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και παράνομων καπνικών προϊόντων, καθώς και περιστατικά διασώσεων πολιτών με άμεση παροχή πρώτων βοηθειών.
  1. Για την 12ετή ενεργό Υπηρεσία του ευδοκίμως τερματίσαντα αστυνομικού σκύλου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής «ΛΕΣΥ Κ9019» του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας κατά την οποία προέβη στον εντοπισμό και εξιχνίαση μεγάλου αριθμού υποθέσεων ναρκωτικών ουσιών, όπλων – πυρομαχικών και παράνομων καπνικών προϊόντων στον λιμένα Ηγουμενίτσας.

ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ Λ.Σ. ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ – ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ

  1.  Για την αυταπάρνηση και το αίσθημα ευθύνης που επέδειξε σε περιστατικό διάσωσης ανήλικου κοριτσιού το οποίο εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του εντός της θαλάσσιας περιοχής κεντρικού λιμένα Πειραιά την 25-05-2022 και του παρείχε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με αποτέλεσμα την ανάκτηση των αισθήσεών του.

ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ Λ.Σ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

  1. Για την αυταπάρνηση και το αίσθημα ευθύνης που επέδειξε σε περιστατικό παροχής πρώτων βοηθειών σε πολίτη που εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του πλησίον του κτιρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας την 29-05-2022 και στον οποίο παρείχε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με αποτέλεσμα την ανάκτηση των αισθήσεών του.

ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ.

  • Βράβευση στελεχών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που κατέκτησαν την τρίτη παγκόσμια θέση για το έτος 2022 ως προπονητές των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης και κολύμβησης.
  1. ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΒΛΑΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης
  2. ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ Λ.Σ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης
  • Στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που συμμετείχαν και διαχειρίστηκαν το περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή της Ζήρειας Αχαΐας τον Ιούλιο του έτους 2021, για τον άψογο συντονισμό της επιχείρησης, τον επαγγελματισμό, το θάρρος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν συμβάλλοντας στην διάσωση και απεγκλωβισμό από τις ακτές της πυρόπληκτης περιοχής, μεγάλου αριθμού εγκλωβισμένων πολιτών.
  1. ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΟΛΟΒΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
  2. ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΑΡΑΒΟΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 606 ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
  3. ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ Λ.Σ ΚΡΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 1045 ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
  4. ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ Λ.Σ. ΚΑΚΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 1011 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Το βραβείο παρέλαβε ο Ανθυπασπιστής Λ.Σ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
  5. ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ Λ.Σ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 106 Γ΄ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
  • Στελέχη Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που συμμετείχαν και διαχειρίστηκαν το περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς σε περιοχές του Γυθείου τον Αύγουστο του έτους 2021, για τον άψογο συντονισμό, τον επαγγελματισμό, το θάρρος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν συμβάλλοντας στην διάσωση και απεγκλωβισμό, από τις ακτές των πυρόπληκτων περιοχών, μεγάλου αριθμού εγκλωβισμένων πολιτών.
  1. ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ. ΤΣΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ
  2. ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ Λ.Σ. ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΛΣ 1016 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ (Το βραβείο παρέλαβε ο Ανθυπασπιστής Λ.Σ. ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ Βασίλειος)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: