Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τι γράφει στο f/b ο Άκης Τσελέντης για τα περί “συκοφαντικής δυσφήμισης”

ΕΠΙΣΤΗΜΗ στις 10/10/2016

Σήμερα η δίκη

Για συκοφαντική δυσφήμιση, δικάζεται σήμερα στην Πάτρα ο Άκης Τσελέντης, με το κατηγορητήριο ότι ο εν λόγω καθηγητής σεισμολογίας είχε δηλώσει ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών, εμποδίζει να αναπτύξει το έργο του.

Προ αυτού ο Άκης Τσελέντης, ανάρτησε στο f/b:

Αυτό είναι το ευχαριστώ, που τους έφτιαξα από το μηδέν ένα σεισμολογικό κέντρο διεθνούς εμβέλειας, τους έφερα 15 εκ ευρώ ερευνητικά προγράμματα, οργάνωσα και εκπαίδευσα μια ομάδα άριστων επιστημόνων, έδωσα 17 διδακτορικές διατριβές, έγραψα συγγράμματα, προέβαλα το Πανεπιστήμιό (τους) παγκόσμια αλλά κυριαρχεί η εμπάθεια, η ζήλεια και το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Τι να κάνουμε πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και μάλιστα, λυπάμαι για τα 18 χρόνια που “πέταξα” σ΄αυτό το χώρο τα ατελείωτα ξενύχτια, τη κούραση να γεμίζω τα βουνά της Δυτ. Ελλάδας με σεισμογράφους τη στιγμή που κάποιοι άραζαν στο δημοσιοϋπαλληλήκι τους και το ωράριο των 10-12.
Είμαι περήφανος που από εδώ και πέρα ανήκω στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τους εύχομαι καλή τύχη και να ξεπλύνουν τη λάσπη από τα μάτια τους… όταν θα φτάσουν στον πάτο θα είμαι εκεί να τους δώσω το χέρι“.

Και σε άλλη ανάρτηση, σημειώνει:

Εις επίρρωσιν των ανωτέρω σε παγκόσμιο επίπεδο ουδείς γνώριζε ότι υπήρχε σεισμολογία σ’ αυτό το πανεπιστήμιο…“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: