Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χατζηγεωργίου: Ο εμπαιγμός για τον Εθνικό συνεχίζεται…

ΕΛΛΑΔΑ στις 18/11/2018

Τι καταγγέλλει ο τ. πρόεδρος του δοξασμένου Εθνικού Πειραιώς για την υπόθεση του γηπέδου

|> Η προ ημερών “εκδήλωση ενδιαφέροντος” που έγινε από την Περιφέρεια Αττικής, για εύρεση χώρου και κατασκευή γηπέδου για τον Εθνικό, μάλλον δεν ικανοποίησαν τον φίλαθλο κόσμο του ιστορικού αθλητικού συλλόγου του Πειραιά, καθώς έχουν σημειωθεί αρκετές αρνητικές ενυπόγραφες αντιδράσεις.

Η αντίδραση που κυκλοφορεί  στο διαδίκτυο και ξεχωρίζει, είναι αυτή του τέως πρόεδρου του Εθνικού Γιώργου Χατζηγεωργίου,  ο οποίος με μία ανακοίνωση του με τίτλο “Ο εμπαιγμός για το δήθεν γήπεδο του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. συνεχίζεται…“, λέει “πολλά” με λίγα λόγια, τα οποία ίσως προκαλέσουν… Ο κ. Χατζηγεωργίου γράφει:

“Η κάθε εξαγγελία της Πολιτείας σχετικά με το να αποκτήσει γήπεδο ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ., δεν μπορεί πλέον να λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν.

Από εξαγγελίες και υποσχέσεις έχει χορτάσει ο φίλαθλος κόσμος του ιστορικού αθλητικού και συμβολικού συλλόγου για τον Πειραιά. Κι ας αφήσουμε κάτι – επιεικώς απαράδεκτες – επιλογές χώρου για κατασκευή γηπέδου στο Σχιστό, που ισοδυναμεί με αποβολή του Εθνικού από τον Πειραιά.

Έχουν περάσει σχεδόν 25 χρόνια από τότε που ο Εθνικός Πειραιώς διώχθηκε βιαίως από το γήπεδο Καραϊσκάκη, και από τότε μέχρι σήμερα το ιστορικό αθλητικό σωματείο του Πειραιά εμπαίζεται ξεδιάντροπα.

Η τελευταία εξαγγελία αναφέρεται σε 2,5 εκατ. ευρώ που διαθέτει η Περιφέρεια, προς «ανεύρεση του καταλληλότερου χώρου για την κατασκευή του γηπέδου». Υπενθυμίζουμε ότι το 2013 η τότε διοίκηση της Περιφέρειας είχε εγκρίνει για τον ίδιο σκοπό 3.000.000 ευρώ.

Έχουμε δύο προτάσεις:

Να κατασκευαστεί γήπεδο στην περιοχή του ΣΕΦ ή
• Να επανακτήσει τα δικαιώματα του ο Εθνικός στο γήπεδο «Καραϊσκάκη». Παράλληλα προτείνουμε να δημιουργηθεί δίπλα στο ΣΕΦ ανοιχτός Στίβος που στερείται ο Πειραιάς μετά την ανακατασκευή του γηπέδου «Καραϊσκάκη».

Στην περίπτωση που δεν αντιμετωπιστεί το θέμα σοβαρά και με βάση το όλο «ιστορικό», τότε κάθε προσπάθεια κρίνεται «δήθεν» και κάθε εξαγγελία ξεκάθαρος «εμπαιγμός». Εάν υπάρχει βούληση, η υπόθεση για το γήπεδο του Εθνικού δεν χρειάζεται πολλή σκέψη”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: