Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τολμούν… να παίζουν Stevie Wonder στο προαύλιο του Δημοτικού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 26/05/2015

“Πραξικόπημα” κατά των τραγουδιστικών υποπροϊόντων, την Κυριακή το απόγευμα έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, από ένα γκρουπ μουσικών που… τολμά να παίζει γνωστά κλασσικά έργα, όπως και δημιουργίες διάσημων καλλιτεχνών, σαν του Stevie Wonder, του James Brown και τόσων άλλων…

Πρόκειται για το Napoleon’s Coup του Δημοτικού Ωδείου Πειραιά (Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά) – αυτού του “κύτταρου” πολιτισμού που απτόητο συνεχίζει τον κύκλο των μουσικών εκδηλώσεών του, με στόχο την “εξοικείωση” του κοινού με την κλασσική αλλά και την πραγματικά ποιοτική σύγχρονη μουσική.

Το κονσέρτο του μουσικού συγκροτήματος Napoleon’s Coup δίνεται στο πλαίσιο τη συμμετοχής του Δημοτικού Ωδείου Πειραιά στη μεγάλη γιορτή «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» που διοργανώνεται εφέτος στον Πειραιά.

Η συναυλία θα δοθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου την Κυριακή 31/5 στις 6:30 μμ, με καλλιτεχνική επιμέλεια του Βασίλη Μαστοράκη και του Στέλιου Γκόλγκαρη (φωτό επάνω).

wdeioΚινούμενοι στα μουσικά μονοπάτια της Funk και της Soul, μετρώντας ήδη δύο χρόνια πληθωρικής παρουσίας στη σύγχρονη μουσική σκηνή της Ελλάδας και ετοιμάζοντας την πρώτη τους πρωτότυπη δισκογραφική δουλειά, οι Napoleons Coup μάς καλούν σε ένα εκρηκτικό μουσικό απόγευμα με διασκευές γνωστών τραγουδιών, καλλιτεχνών όπως οι Stevie Wonder, James Brown, Tower of Power, Monophonics, Sly & The Family Stone κ.ά.

Τους Napoleon’s Coup αποτελούν οι: Δημήτρης Μιχαλόπουλος (φωνή), Μάριος Μούρμουρας (κιθάρα), Ντίνος Κουτσαλάς (μπάσο), Τάκης Ήντας (τύμπανα), Νίκος Δημαράς (τρομπέτα) και Άγγελος Τζαμαριάς (τρομπέτα).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: