Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αυτοψία δημάρχου Πειραιά για τον φωτισμό LED

Χωρίς κατηγορία στις 02/11/2020

Τοποθετήθηκε φωτισμός στο οδικό δίκτυο της Β’ Κοινότητας – Συνεχίζεται σε όλη την πόλη

|> Περιοχές της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, προκειμένου να διαπιστώσει ότι ο νέος δημοτικός φωτισμός σύγχρονης τεχνολογίας τύπου LED, που έχει τοποθετηθεί στο οδικό δίκτυο, είναι λειτουργικός και είναι πιο φωτεινοί οι δρόμοι και οι γειτονιές.

Μάλιστα, ο κ.  Μώραλης μαζί με τον πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρο Νανόπουλο, συνομίλησαν με κατοίκους και άκουσαν θετικά σχόλια για τον νέο φωτισμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη έχουν αντικατασταθεί 7.000 φωτιστικά σώματα, ενώ θα αλλάξουν συνολικά 13.500 σε όλο τον Πειραιά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο δήμος Πειραιά, με την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του δημοτικού φωτισμού στο τέλος του έτους, πετυχαίνει εξοικονόμηση πόρων, καθώς και ενέργειας πάνω από 75%.

Επιπλέον, αποκαθιστά τα επίπεδα φωτισμού στην πόλη, με “έξυπνα” τηλεδιαχειριζόμενα φωτιστικά, σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής ενεργειακής απόδοσης τύπου LED.

Σημειώνεται, πως η Ένωση Εταιρειών  ΟΤΕ – GlobiLED που είναι ο ανάδοχος του έργου, θα είναι υπόχρεος και για την 12ετή συντήρηση του δικτύου οδικού φωτισμού.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: