Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Καμίνια: Υπό ανακατασκευή το κλειστό γήπεδο μπάσκετ

Χωρίς κατηγορία στις 20/06/2019

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και είναι προϋπολογισμού 716.076  ευρώ

|> Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για την πλήρη ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Καμινίων που υλοποιεί ο  Δήμος Πειραιά και ο ΟΠΑΝ,  με στόχο την αναβάθμιση του γηπέδου και την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του από τα αθλητικά σωματεία της πόλης και από δημότες.

Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Υμηττού και Μουτσοπούλου, βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων και παρεμβάσεις σε όλο τον χώρο, οι οποίες  θα αλλάξουν ριζικά τη λειτουργία και τη χρήση του γηπέδου.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα θα διαθέτει ένα σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πλήρης ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Καμινίων, αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της αθλητικής κοινότητας του Πειραιά, το οποίο πλέον ικανοποιείται.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 716.076,45 ευρώ.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, είπε: «H αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Έχω ξαναπεί, πως θεωρώ αξιοσημείωτο το γεγονός ότι δεν διέθετε επί σειρά ετών ο Πειραιάς σύγχρονους και επαρκείς αθλητικούς χώρους, με δεδομένο ότι είναι μια πόλη με εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις σε αθλητικό επίπεδο. Αυτό εμείς θέλαμε να το αλλάξουμε και τα καταφέρνουμε με προσπάθεια, σχέδιο και σταθερά βήματα».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: