Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το μήνυμα της μαθηματικού και περιφερειακής συμβούλου

ΕΠΙΣΤΗΜΗ στις 28/08/2019

Δήμητρα Αγγελάκη: «Η ζωή θέλει αγώνα και πείσμα, ακόμα και στις δυσκολίες!»…

|> Με 113 λέξεις μια καθηγήτρια μαθηματικών καταφέρνει να πείσει τους αποτυχόντες μαθητές από τις εξετάσεις των Πανελληνίων ότι “η ζωή θέλει αγώνα και πείσμα, ακόμα και στις δυσκολίες!”… Πρόκειται γα την περιφερειακή σύμβουλο στον κεντρικό τομέα Αττικής, Δήμητρα Αγγελάκη, η οποία επανεξελέγη (δεύτερη σε σταυρούς!) με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού. Λόγω της ιδιότητάς της, ξέρει πολύ καλά το τι αγωνίες τράβηξαν οι υποψήφιοι για την Γ’βάθμια εκπαίδευση και ίσως γι’ αυτό το παρακάτω κείμενό της, κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου. Γράφει:

Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά καθώς και στα ”δικά μου” για τις επιτυχίες τους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υπερηφάνεια και συγκίνηση για έναν καθηγητή από το να βλέπει τους μαθητές του να προοδεύουν, να μαθαίνουν, να προσπαθούν, να εξελίσσονται και να πετυχαίνουν.

Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο αξίζουν φυσικά όχι μόνο σε όσους πέτυχαν, αλλά και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν καθώς και στους γονείς και καθηγητές που στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών και στάθηκαν δίπλα τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Η ζωή θέλει αγώνα και πείσμα, ακόμα και στις δυσκολίες! Καλή σταδιοδρομία σε όλους με πολλές ευχές για ό,τι καλύτερο στη ζωή τους!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: