Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δεν ήταν τυχαίο το ισχαιμικό επεισόδιο του Νίκου Χαρδαλιά…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 17/08/2021

Το τελευταίο δεκαήμερο δεν είχε “κλείσει μάτι” και μαζί με τη ένταση υπήρχε και ιστορικό εμφράγματος – Δύο “μπαλονάκια” στο “Αγία Όλγα”

|> Τέλος καλό, όλα καλά για τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος μετά τα δύο “μπαλονάκια” που του τοποθετήθηκαν χθες στο “Αγία Όλγα”, θα νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και σε 2-3 μέρες θα πάρει εξιτήριο!

Αν και το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη δεν ήταν αστεία υπόθεση, η άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο και η άμεση αντιμετώπιση από τους γιατρούς (ΕΣΥ) της Καρδιολογικής Κλινικής του “Αγία Όλγα”, είχαν σαν αποτέλεσμα το αίσιο αποτέλεσμα του 52χρονου υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Η κύρια αιτία του καρδιακού επεισοδίου που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς, ήταν η ένταση που ζούσε με τις πυρκαγιές. Απ’ ό,τι έγινε γνωστό, πριν καιρό ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε πάθει έμφραγμα και παρά το βεβαρυμμένο ιστορικό του το τελευταίο δεκαήμερο δεν είχε κλείσει μάτι. Τέλος καλό, όλα καλά…

Σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων (“Αγία Όλγα”), Χαράλαμπος Πρίφτης, αναφέρει:

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Εν τω μεταξύ σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία αναφέρει ότι την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Εξ άλλου, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ενώ ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ευχετήρια μηνύματα προς τον Νίκο Χαρδαλιά, έστειλαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ κ.ά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: