Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Το Vespaκι, το κορίτσι μου κι εγώ”… αναβιώνει στην έκθεση “Collectors expo 2016”

FLASH στις 14/05/2016

Στις 11-12 Ιουνίου

Με αφορμή τα 70 χρόνια της Vespa, στο πλαίσιο της έκθεσης “Collectors expo 2016” (11-12 Ιουνίου) θα πραγματοποιηθούν τα «Καλλιστεία Vespa», που θα αναδείξουν τόσο την παλαιότητα όσο και την ιστορικότητα του πλέον δημοφιλούς δίκυκλου. Ένα event  ανάλογο με την μοναδική εμφάνιση της Vespa.

Κατά την διάρκεια των καλλιστείων της Vespa θα υπάρχουν 5 κριτές-παράγοντες της έκθεσης, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες την ημέρα των Καλλιστείων και κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Οι κριτές θα κρίνουν με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

– Συνδυασμός εμφάνισης αναβάτη-Vespa( π.χ. dress code- Vespa accessories)

– Παλαιότητα

– Πρωτοτυπία

– Φαντασία

Vespa-Primavera

Στα Καλλιστεία, θα υπάρχουν επιβραβεύσεις και συγκεκριμένα μετά την απόφαση των κριτών, θα δοθούν δύο βραβεία στο τέλος της εκδήλωσης. Τα έπαθλα θα είναι έργα Τέχνης με Vespa, εμπνευσμένα από καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι στον χώρο της έκθεσης, θα υπάρχουν και πάρα πολλά διακοσμητικά από συλλεκτικές μινιατούρες, μπρελόκ και άλλα σχετικά με την Vespa, που θα διατίθενται στο κοινό προς πώληση.

Στα Καλλιστεία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε με την Vespa του χωρίς επιπλέον κόστος συμμετοχής, εκτός από αυτό του εισιτηρίου. Η τιμή εισόδου θα είναι 5 ευρώ και το εισιτήριο θα συνοδεύει ένα κουπόνι για συμμετοχή στα Καλλιστεία.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: