Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Όλοι οι Πειραιώτες στα μπαλκόνια για υποδοχή του 2021

Χωρίς κατηγορία στις 31/12/2020

Υπερθέαμα με πυροτεχνήματα, βεγγαλικά και παιχνίδι φωτισμών από τον Πύργο, για τον ερχομό του νέου χρόνου

|> Με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών και φωτισμών υποδέχεται ο Δήμος Πειραιά το νέο έτος. Το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για την έλευση του 2021, ακριβώς ένα λεπτό πριν τον νέο χρόνο, θα δοθεί από τον Πύργο του Πειραιά, με τα φώτα του να πάλλονται σε ένα ειδικά προγραμματισμένο θέαμα με εναλλασσόμενα εντυπωσιακά χρώματα  και δυναμική.

Ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου και τις πρώτες στιγμές του 2021, ένα συγχρονισμένο show, φωτισμών, εντυπωσιακών εναέριων πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών με χρώμα, ρυθμό και ένταση, θα φωτίσει τον πειραϊκό ουρανό σε ένα υπερθέαμα ορατό και από τις 5 δημοτικές κοινότητες, σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά!

Λίγη ώρα αργότερα, θα γίνει η υποδοχή του πρώτου πλοίου (“Blue Star Chios”) που θα καταπλεύσει στο λιμάνι για το 2021, με τη φωταγώγηση του μνημείου του “Λέοντος του Πειραιά” στο Χατζηκυριάκειο.

Η δράση αυτή θα μεταδοθεί με live streaming από την ιστοσελίδα christmasinpiraeus.com και από τα youtube και facebook του destination piraeus.

Ο Δήμος Πειραιά καλεί τους δημότες να βγουν στα μπαλκόνια για να απολαύσουν το μοναδικό αυτό υπερθέαμα, το οποίο στέλνει σε αυτή τη δύσκολη εποχή, μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το νέο έτος

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: