Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με ομιλία Κουτσούμπα τα 100 χρόνια του ΚΚΕ στον Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 17/11/2018

“Φρεσκάρεται” το κτήριο της πλ. Κοραή και θα πραγματοποιηθούν εκθέσεις ντοκουμέντων

|> Τα 100 χρόνια του γιορτάζει το ΚΚΕ και η κομματική οργάνωση του Πειραιά ετοιμάζει εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις της, ενώ την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, πραγματοποιείται μεγάλη πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση του κόμματος στο ΣΕΦ, με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

Ένα γιγαντοπανό στην πρόσοψη των κομματικών γραφείων, που φαίνεται από το Δημοτικό Θέατρο, στολίζει από σήμερα τα γραφεία του Πειραιά, υπενθυμίζοντας εκτός των άλλων ότι εδώ πριν από 100 χρόνια ξεκίνησε το Ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΕΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ, ετοιμάζεται και αυτή για τη μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος μας, με εργασίες καθαριότητας και «φρεσκαρίσματος» στα γραφεία του Πειραιά, με εκθέσεις ντοκουμέντων στους ορόφους του κτιρίου.

Ετοιμάζεται και μαχητικοποιείται για την πανεξόρμηση του “Ριζοσπάστη” που “πέφτει” πάνω στα γενέθλια του κόμματος και δημοσιεύει το ειδικό ένθετο με τα Πρακτικά του πρώτου Συνεδρίου του ΣΕΚΕ, με στόχο η εφημερίδα μας να διακινηθεί πλατιά, να φτάσει σε όσα περισσότερα εργατικά – λαϊκά σπίτια γίνεται.

Όλο αυτό το άνοιγμα θα κορυφωθεί στις 25 Νοέμβρη, στη μεγάλη πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση του κόμματος στο ΣΕΦ, με ομιλητή το Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: