Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Από απλό επιδειξία τον έκαναν χειρότερο κι από… Παπαχρόνη!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 08/05/2021

Φτάνει μία απλή προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας για να σε “καταδικάσουν” κάποια ανεύθυνα ΜΜΕ σε ισόβιο εξευτελισμό

Παντελής Π. Ξανθίδης |> Και ξαφνικά εκεί που η Ελλάδα… έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και μάλιστα με… μεγάλα κοινωνικά επιτεύγματα από πλευράς ήθους, εμφανίστηκε ένας νεαρός επιδειξίας που μας… χάλασε το image!

Ήταν τόσο… βαρύ το αδίκημά του, που η αδικαιολόγητη πράξη του, θεωρήθηκε τόσο “πιασάρικη” που δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες καταγγελίες σε πρωινάδικα και μεσημεριανά! Δεν αποκλείεται να βρεθούν “ψωνάρες” που να δηλώνουν θύματα τού 22χρονου επιδειξία. Ποιος θα τις διαψεύσει, εκτός της λογικής;

Εν τω μεταξύ, δεν γίνεται ψυχογράφημα αλλά έτσι όπως έδειχνε το video δεν φαινόταν κάποιος να τρέχει για να προλάβει το θύμα του, προκειμένου να το… βιάσει, όπως εξέφρασε την εικασία του κάποιο “αστροπελέκι”! Σίγουρα με τέτοιους ανθρώπους κάποιος φοβάται αλλά… μέχρι εκεί.

Πράγματι είναι καταδικαστέα πράξη, αλλά ο νεαρός δεν είναι εγκληματίας! Δεν είναι… Παπαχρόνης που βίαζε και σκότωνε και έπαιρνε εκατοντάδες επιστολές από γυναίκες οι οποίες ήθελαν να τον παντρευτούν! Για την τύχη του νεαρού θα αποφασίσουν η Δικαιοσύνη και η Ψυχιατρική.

Κατηγορείται, επειδή έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Δεν θα θυμηθώ τον συγχωρεμένο τον “Μπούτια” από την Πλάκα, που έβλεπε μίνι και… Μέχρι που κάποια στιγμή έβγαλε αίμα…. Αλλά εκείνον τον Κώστα -τον διάσημο “παίδαρο”- που έκανε σουλάτσο σε Κολωνάκι, Φωκίωνος, Βικτωρίας και Σύνταγμα και όλοι είχαν συνηθίσει τις… μόστρες του! Φορούσε μία καπαρντίνα, πήγαινε και “χάζευε” σε μια βιτρίνα και όταν έβλεπε να τον κοιτάζει η υπάλληλος, άνοιγε την καπαρντίνα του και… συστηνόταν!

Τότε δεν είχαμε μεγάλους… ρεπόρτερς και “έγκυρα” μέσα, για να “κράξουμε” τον Κώστα! Τώρα όμως… “o tempora o mores” και της χαλαρότητας το κιγκλίδωμα!

Όμως ήταν μεγάλη η ντροπή για εκείνα τα Μέσα που δεν θόλωσαν την φωτογραφία του νεαρού φοιτητή και ανέδειξαν την υπόθεση σαν κυρίαρχο θέμα!

Με μεγάλη… χαρά αποκάλυψαν την ιδιότητά του, τη σχολή που φοιτά και το ονοματεπώνυμό του! Φοβερή… δημοσιογραφική επιτυχία!

Μπορεί να θολώνονται τα πρόσωπα φονιάδων, βιαστών, παιδεραστών, ληστών, ναρκεμπόρων, αλλά το πρόσωπο του δυστυχή νεαρού έγινε “βούκινο”.

Η διαπόμπευση υπήρξε τόση, που αυτό το παιδί στιγματίστηκε για όλη του τη ζωή! Είναι τόσο… μεγάλος εγκληματίας και του άξιζε αυτή η τόση διαπόμπευση; Δεν ξέρω εάν έχει λόγο η Εισαγγελία, αλλά η δημοσιογραφική Δεοντολογία, σίγουρα!

Εν τέλει, ναι, η πράξη είναι καταδικαστέα, αλλά όχι κακουργηματική, για να γίνει τόσο ρεζίλι ο δράστης κι ας μην ήταν ούτε καν εφαψίας και κατά το κοινώς λεγόμενο… κολλητηρτζής!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: