Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με… δωδεκάποντα πέρασε στο ύψος την Κάρλα Μπρούνι

FLASH στις 05/07/2019

“Φωτιές” άναψε εξώφυλλο του “Paris Match” που παρουσιάζει τον Νικολά Σαρκοζί… ψηλότερο!

Σωστός γρίφος σχετικά με το κορμί του Νικολά Σαρκοζί, που ξαφνικά εμφανίζεται… αυξημένο, σε σημείο τέτοιο να δείχνει ψηλότερος από τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι (ύψος 1,75 μ), η οποία ήταν κάποτε 10 πόντους ψηλότερη. Η υπαιτιότητα για την είδηση που… δροσίζει αυτές τις μέρες το Παρίσι, είναι το εξώφυλλο του “Paris Match” με την “μαγική” φωτογραφία!

Πολλά ακούγονται… Από το ότι ο Νικολά Σαρκοζί φόρεσε… δωδεκάποντα, μέχρι ότι έκανε θεραπεία με… αυξητικές ορμόνες!

Όμως οι πλέον σεμνοί σχολιαστές, παρατηρούν πως το επίμαχο εξώφυλλο προκάλεσε εικασίες και σχόλια περί φωτομοντάζ που περιλαμβάνει σκάλες ή παπούτσια με εσωτερικούς πάτους μέχρι που το γαλλικό εβδομαδιαίο περιοδικό εξέδωσε δελτίο Τύπου διαψεύδοντας ότι έκανε photoshop στην εν λόγω φωτογραφία!

Κάποιοι εξεπλάγησαν βλέποντας τον Νικολά Σαρκοζί ψηλότερο από την σύζυγό του, την Κάρλα Μπρούνι“, ανέφερε το περιοδικό προσθέτοντας ότι η επίμαχη φωτογραφία είχε τραβηχτεί τον Ιούνιο στα σκαλιά έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Και πως “στη φωτογραφία που επιλέχτηκε για το εξώφυλλο ο Νικολά Σαρκοζί στεκόταν σε ψηλότερο σκαλοπάτι από την σύζυγό του“.

Από την άλλη, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υπέθεσαν ότι ο 64χρονος πολιτικός πιθανόν να ετοιμάζει την επιστροφή του στην πολιτική τώρα μάλιστα που κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο με τίτλο “Πάθη”, στο οποίο μιλάει τόσο για την πολιτική όσο και για την ιδιωτική του ζωή χαρακτηρίζοντάς την γνωριμία του με την Μπρούνι “τη σημαντικότερη της ζωής του“…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: