Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χειμώνας με τα… όλα του, εν όψει των Αγίων Θεοφανείων

FLASH στις 06/01/2020

Χιόνια στα βόρεια προάστια, κρύο στον Πειραιά και… ήρωες όσοι βουτήξουν για τον Σταυρό

|> Τα εφετινά Θεοφάνεια θα μείνουν στην… ιστορία αφού τιμώνται δεόντως οι πρέπουσες καιρικές συνθήκες της εποχής. Βέβαια, για τους περισσότερους, που δεν τους επιτρέπουν τα οικονομικά να είναι… ρομαντικοί, η χειμωνιά είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά ό,τι και να πούμε ντάλα χειμώνα έχουμε!

Ο “Ηφαιστίων” από χθες το πρωί μας… συστήθηκε κανονικά και σήμερα αναμένεται να το παρακάνει. Αλλά χειμώνας είναι θα περάσει!

Στην Πάρνηθα χιονίζει από χθες και υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στη Χασιά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της μονής Κλειστών. Οι χιονοπτώσεις από το βράδυ δημιουργούν καταστάσεις βόρεια προάστια, ενώ ο Πειραιάς τουρτουρίζει και η βροχή είναι μέσα στο πρόγραμμα! Η δε θερμοκρασία είναι καθηλωμένη στους 7 έως και τους 5 βαθμούς Κελσίου. Με τις πιό αισιόδοξες προβλέψεις η θερμοκρασία το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς.

Τα Άγια Θεοφάνεια σήμερα και όσοι τολμήσουν να βουτήξουν στα νερά της Πειραϊκής και στις άλλες παραλίες του Πειραιά, για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό, θα πρέπει να το έχουν σκεφθεί πολύ καλά!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: