Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πρακτικές οδηγίες από τον ΕΦΕΤ για τη μαζική εστίαση

FLASH στις 21/05/2020

Χρήσιμος Οδηγός εν όψει της επανεκκίνησης και συστάσεις για τη νέα πραγματικότητα

TornosNews.gr |> Έναν χρήσιμο “Οδηγό Επανεκκίνησης για τη Μαζική Εστίαση” εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) και την Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Οργανωμένης Εστίασης (ΕΠΟΕΣ), εν όψει της επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης από τη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Στόχος είναι η παροχή απλών και πρακτικών οδηγιών προσαρμογής στο πλαίσιο της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί από τη νόσο COVID-19. Οι οδηγίες βασίζονται στην ανάλυση του προφίλ επικινδυνότητας του ιού για τους χώρους εστίασης και στις βέλτιστες πρακτικές όπως αυτές αποτυπώνονται σε διεθνείς και εθνικές συστάσεις.

Στην ομάδα που συνέταξε τον Οδηγό συμμετείχαν, εκτός από στελέχη του ΕΦΕΤ, εξέχοντες επιστήμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο καθώς και έμπειρα στελέχη των επιχειρήσεων τροφίμων, μέλη των ανωτέρω αναφερόμενων φορέων.

>>> Ο οδηγός βασίστηκε στα στοιχεία που ίσχυαν μέχρι την ημερομηνία έκδοσής του και είναι διαθέσιμος ΕΔΩ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: