Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χωρίς σταθερά τηλέφωνα και διαδίκτυο, επί ώρες, κεντρική περιοχή του Πειραιά

FLASH στις 19/10/2016

Πάμε να γίνουμε… City!

Πολύωρη «απαγόρευση» τηλεπικοινωνίας υπέστησαν σήμερα από το πρωί, οι κάτοικοι ολόκληρης περιοχής στο κέντρο του Πειραιά, λόγω βλάβης του ευρυζωνικού δικτύου του ΟΤΕ (Cosmote Σταθερή).

Η επικοινωνία από σταθερό τηλέφωνο και διαδίκτυο ήταν αδύνατη και όσοι επικοινωνούσαν από τα κινητά τους με το 13888 (χρέωση 0,20 ευρώ!) και ακολουθούσαν τα βήματα του αυτόματου τηλεφωνητή, ελάμβαναν στη συνέχεια ένα γραπτό μήνυμα από τον ΟΤΕ, το οποίο ανέφερε:

«Διαπιστώθηκε ότι η λειτουργία τη σύνδεσής σας επηρεάζεται από ευρύτερο τεχνικό θέμα στην περιοχή σας, το οποίο έχει δρομολογηθεί προς επίλυση, με αριθμό ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Έχουν ξεκινήσει ενέργειες αποκατάστασης από τις τεχνικές μας υπηρεσίες και θα ενημερωθείτε με γραπτό μήνυμα για την εξέλιξη και αποκατάστασή του. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Όπως γίνεται αντιληπτό, από… ευγένεια ο ΟΤΕ «σκίζει», αλλά τόσο πολύωρο «ευρύτερο τεχνικό θέμα» δεν είναι και τόσο ανώδυνο για τη λειτουργία της πόλης. Κι αυτό διότι «φιμώθηκε» μία ολόκληρη κεντρική περιοχή του Πειραιά, όπου εκτός των άλλων, «αιμοδοτείται» μεγάλο τμήμα της ελληνικής οικονομίας και όπου κάποιοι τρέφουν ελπίδες για ένα μελλοντικό… City.

Ας δούμε, ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης του Οργανισμού και πώς θα εκφραστεί η «συγγνώμη» της προς τους ατυχείς συνδρομητές. Θα τους στείλει… λουλούδια, ή κανένα ευχαριστήριο μήνυμα για την… κατανόησή τους; Όχι τίποτε άλλο, αλλά επειδή… «εδώ είναι Ελλάδα και δεν είναι παίξε-γέλασε»! Λέμε τώρα…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: