Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Όποιος “πολύ” αριστερός δεν συμφωνεί με νεοφιλελεύθερες πολιτικές, παραιτείται!

Χωρίς κατηγορία στις 30/06/2016

Και δεν σαμποτάρει…

Τ/Π |> Αυτό που συνέβη χθες με την COSCO, που παρενέβη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για να πει πως άλλα συμφωνήθηκαν και άλλα αναφέρονται στο προς ψήφιση νομοσχέδιο, αποτελεί φοβερό πλήγμα για την ελληνική οικονομία, για την αναμενόμενη ανάπτυξη, αλλά και για τη σοβαρότητα της χώρας.

Κάποιοι πρέπει να διαλέξουν με ποιόν είναι και να πράξουν καταλλήλως. Ή μένουν στην κυβέρνηση και ακολουθούν την «γραμμή» της ή αποχωρούν! Με το να διατηρούν τα «οφίτσια» και από την άλλη να λένε ότι «εβιάσθησαν εθελουσίως», δεν κοροϊδεύουν μόνον τον εαυτό τους και εκείνους που τους εμπιστεύτηκαν σε νευραλγικά πόστα, αλλά -εμμέσως πλην σαφέστατα- σαμποτάρουν τις όποιες προσπάθειες της χώρας για ανάπτυξη.

Αυτή η ανευθυνότητα μπορεί να θεωρηθεί και ως… αήττητη, καθώς το χθεσινό κρούσμα συνέβη σε μέρες που βρίσκεται στην Αθήνα ο Γερμανός αντικαγκελάριος. Βέβαια το πανευρωπαϊκό και διεθνές «βούκινο» δεν το αποφεύγουμε και θα είναι κρίμα να συνεχίζεται αυτός ο στρουθοκαμηλισμός…

Αρκετά! Από σήμερα πρέπει να μπει τέλος σε τέτοιου είδους νοοτροπίες και αν κάποιος αισθάνεται τόσο… πολύ αριστερός και δεν συμφωνεί με την «νεοφιλελεύθερη» κυβερνητική πολιτική, κατεβαίνει από το τραίνο. Δεν σαμποτάρει. Κάποιοι που δεν συμφωνούσαν, άφησαν τα υπουργεία τους και τα βρόντηξαν.

Το πλέον απίθανο είναι, μήπως τυχόν αυτά είναι “παιχνίδια” κάποιων “φωστήρων” που έχουν αναλάβει το επικοινωνιακό μέρος του κυβερνητικού έργου. Κι αυτό γιατί, τα “περιστατικά” όλο και πυκνώνουν. Ποιός ξέρει;

Να δούμε, τι άλλο έχουμε να ακούσουμε μέχρι το βράδυ…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: