Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ αύριο στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου

Χωρίς κατηγορία στις 19/12/2015

Και συναυλία “Xana Zoo”

Ο δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον ιστότοπο 4moms.gr, διοργανώνει ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, αύριο Κυριακή 20/12. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Το κέντρο του Πειραιά «μυρίζει» Χριστούγεννα, καθώς θα πραγματοποιηθούν δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά και μια μοναδική συναυλία του αγαπημένου συγκροτήματος “Xana Zoo”. Μια γιορτή για τους μικρούς μας φίλους γεμάτη μουσική, χορό και χρυσόσκονη! Η μαγεία των Χριστουγέννων αναβιώνει σε μια φαντασμαγορική γιορτή όπου τα παιδιά είναι πρωταγωνιστές.

Το πρόγραμμα

11:15-11:45 Η χορωδία του δημοτικού σχολείου “Πράξις & Πράξεις” τραγουδά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
11:45-12:15 Χορευτές Hip Hop χορεύουν μαζί με τα παιδιά.
12:15-13:45 Συναυλία του συγκροτήματος “Xana Zoo”.

Στον προαύλιο χώρο, θα διεξάγονται παράλληλες δραστηριότητες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Οι μικροί μας φίλοι, θα ζήσουν διασκεδαστικές στιγμές με face painting, θα στολίσουν με χριστουγεννιάτικες ευχές το δέντρο των ευχών, θα γράψουν και θα στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη και θα κατασκευάσουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο στολίδι για το σπίτι τους.

Επίσης, ο ζωγράφος Στάθης Βατανίδης, θα ζωγραφίσει παρέα με τα παιδιά.

Οι παράλληλες δράσεις της εκδήλωσης, πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή του εκπαιδευτικού ομίλου “Πράξις & Πράξεις”, ενώ την εκδήλωση υποστηρίζει και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά με κλήρωση δωροεπιταγών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στηρίζεται και το πρόγραμμα σίτισης και προώθησης υγιεινής διατροφής – “Διατροφή” του ινστιτούτου “Prolepsis” για τη σίτιση μαθητών σε σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απάντηση