Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κυνήγι… κρουαζιέρας με την εύρεση στοιχείων καλοκαιριού μέσ΄στα Χριστούγεννα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 22/12/2015

Από την Celestyal Cruises

Πρό(σ)κληση για την εύρεση κρυμμένων καλοκαιρινών αντικειμένων μιας χριστουγεννιάτικης εικόνας, από την Celestyal Cruises, με κέρδος μία αξέχαστη κρουαζιέρα για το 2016.

Συγκεκριμένα, η Celestyal Cruises, ανακοινώνει:

Ονειρεύεστε ήδη μια Celestyal κρουαζιέρα μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων; Η Celestyal Cruises σας δίνει την ευκαιρία να είστε ένας από τους 16 τυχερούς για τις διακοπές της επόμενης χρονιάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε και να κερδίσετε! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

Με μια πρωτότυπη και άκρως διασκεδαστική ιδέα, η Celestyal Cruises υποδέχεται και γιορτάζει το νέο έτος χαρίζοντας δώρα στους επιβάτες της. Γίνετε πάλι παιδί, παίζοντας το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι της Celestyal Cruises, και προετοιμαστείτε από τώρα για τις διακοπές της επόμενης χρονιάς καθώς σας περιμένουν 16 κρουαζιέρες, μια 7ήμερη κρουαζιέρα στην Κούβα και μια αντίστοιχης διάρκειας στο Αιγαίο, επτά τετραήμερες και ακόμη επτά τριήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Για αυτούς που σκέφτονται τις επόμενες «ειδυλλιακές» εξορμήσεις, κάνοντας κράτηση από τώρα για μια κρουαζιέρα τον  Μάρτιο, η Celestyal Cruises σας κάνει δώρο το δεύτερο άτομο, ενώ σας προσφέρει 50 ευρώ επιπλέον έκπτωση για τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην 7ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο».

Μη χάνετε χρόνο, λοιπόν. Μπείτε στο www.merrygreecemas.gr, πλοηγηθείτε στη χριστουγεννιάτικη εικόνα, βρείτε τα 32 κρυμμένα καλοκαιρινά αντικείμενα και μπείτε στην κλήρωση για να είστε ένας από τους 16 τυχερούς που θα κερδίσουν μια κρουαζιέρα!

Η Celestyal Cruises, η μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας, επικροτεί και προωθεί ενεργά σε Ελλάδα και εξωτερικό την αυθεντική ελληνική εμπειρία. Μέσα από αυτήν την ενέργεια η Celestyal Cruises φιλοδοξεί να προωθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως μόνο αυτή γνωρίζει, την Ελλάδα, την ιστορία και τον πολιτισμό της. Ακόμη περισσότερες εκπλήξεις περιμένουν τους επιβάτες της το νέο έτος. Μέχρι τότε, η Celestyal Cruises σας εύχεται καλή επιτυχία και… Merry Greecemas!
Για περισσότερες πληροφορίες: www.celestyalcruises.com

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: