Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επίσημη υποδοχή στο κρουαζιερόπλοιο του έκανε “ποδαρικό” στον Πειραιά

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 02/01/2016

Από τον ΟΛΠ

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2016, το “Costa Neoclassica”, υποδέχθηκε σήμερα Σάββατο 2/1 η διοίκηση του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά, παραδίδοντας στον πλοίαρχο cpt. Mario Moretta την αναμνηστική πλακέτα του λιμανιού, βιβλία για τον ίδιο και τη βιβλιοθήκη του πλοίου και προσφέροντας στους επιβάτες χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Το “Costa neoClassica” με 1680 επιβάτες και 900 άτομα πλήρωμα, της ιταλικής εταιρίας Costα η οποία έχει 53 προγραμματισμένες αφίξεις για το 2016 αντί 37 το 2015,  προσεγγίζει και τη χειμερινή περίοδο το λιμάνι του Πειραιά.

olp 020116 b

Ο γενικός διευθυντής του ΟΛΠ Σταύρος Χατζάκος, είπε :

Ο ΟΛΠ Α.Ε. θα διατηρήσει σταθερά τα τιμολόγια για πέμπτη συνεχή χρονιά στην κρουαζιέρα και το 2016, η οποία θα είναι μια σημαντική χρονιά για την κρουαζιέρα αφού με νέες συνεργασίες και με την υποδοχή του Carnival Vista το οποίο τον Ιούνιο δρομολογείται στην ανάπτυξη του homeporting σε νέες βάσεις μεγάλων αριθμών. Επίσης θα συμμετέχει στο Miami Seatrade, τη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο αλλά και στη διεθνή έκθεση των Ποσειδωνίων τον Ιούνιο στην Ελλάδα“. 

Απάντηση