Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το Google Maps θα προβλέπει τον προορισμό σας με βάση το ιστορικό αναζήτησης

FLASH στις 14/01/2016

Έκδοση του Maps 9.19

Η επόμενη έκδοση του Google Maps για Android θα έρθει με ένα νέο χαρακτηριστικό που θα υπολογίζει αυτόματα τον προορισμό σας ενώ οδηγείτε και θα σας παρέχει κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες καθώς είστε στο δρόμο.

Όπως αναφέρει το Android Police, η τελευταία έκδοση της εφαρμογής έχει ένα νέο “Driving Mode” που είναι χρήσιμο όταν ήδη γνωρίζετε τον δρόμο για τον προορισμό σας. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε είτε μέσα από την εφαρμογή είτε από μια συντόμευση στην αρχική σας οθόνη και θα μαντέψει που πηγαίνεις με βάση το ιστορικό αναζήτησης και τοποθεσίας σας.

Στη συνέχει το Google Maps θα σας δώσει ενημερώσεις για την κυκλοφορία και την κίνηση στους δρόμους και τον εκτιμώμενο χρόνο οδήγησης. Το χαρακτηριστικό αυτό φαίνεται παρόμοιο θεωρητικά με τις κάρτες Google Now που προειδοποιούν τους χρήστες για την κίνηση αλλά διαφέρει στο ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις το Driving Mode χειροκίνητα κι έτσι τα μηνύματα δεν βασίζονται στις καθημερινές σας συνήθειες.

Το Driving Mode είναι μέρος της έκδοσης Google Maps 9.19 κι αν δεν το έχετε μπορείτε να το εγκαταστήσετε.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρέπει να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία και το Android Police αντιμετώπισε δυσκολίες ώστε να δείξει τα βήματα. Ελπίζουμε ότι αυτό το θέμα θα διευθετηθεί όταν η καινούρια λειτουργία θα κυκλοφορήσει επίσημα…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: