Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Γλέντι κατά την κοπή της πίτας στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης Πειραιά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 24/01/2016

Με τον Κονταρό!

Σε μια μεγάλη γιορτή εξελίχτηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, στο φουαγιέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Πάνω από 1300 άτομα διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από τον Μανώλη Κονταρό (φωτό) και το συγκρότημα του.
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Θα προσπαθήσουμε και το 2016 με επιμονή, με πείσμα, όχι μόνο να βελτιώσουμε προβλήματα που αφορούν εσάς, αλλά να βελτιώσουμε προβλήματα που αφορούν στην πόλη μας. Και είναι πολλά και σημαντικά. Διότι εσείς μπορεί να είστε μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, αλλά είστε και Πειραιώτες, έχετε οικογένειες, έχετε παιδιά και εγγόνια και όλοι αντιλαμβάνομαι ότι ταλαιπωρούνται περισσότερο ή λιγότερο με τα προβλήματα που υπάρχουν και στη χώρα, αλλά και στην πόλη.

Είστε άνθρωποι που έχετε προσφέρει τα μέγιστα επί δεκαετίες για να μπει σε ένα δρόμο η χώρα. Άρα με αίσθημα ευθύνης στεκόμαστε μπροστά σας, εμείς οι νεώτεροι. Θέλω να πιστεύω ότι παρά τη δυσκολία που κανονικά αντιμετωπίζει η χώρα είμαστε αισιόδοξοι, παραμένουμε αισιόδοξοι, θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: