Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το Λιμενικό Σώμα, το ΥΕΝ και τη ναυτιλία μας, τίμησαν οι ναυτιλιακοί δικηγόροι

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 06/02/2016

Κοπή πίτας

Το Λιμενικό Σώμα για την μακρόχρονη προσφορά του στη διάσωση ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα, το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και την Ελληνική Ναυτιλία, τίμησαν η Ελληνική Ένωση Ναυτιλιακών Δικηγόρων και η Ελληνική Ένωση Ναυτικού Δικαίου, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε την Πέμπτη 4/2 στο Ίδρυμα Αικ. Λασκαρίδη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο γ.γ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Θεοτοκάς, οι βουλευτές Ι. Τραγάκης και Κ. Κατσαφάδος, εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Αθ. Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αικ. Λασκαρίδη και αντιπρόεδρος της Ενώσεως Ευρωπαίων Εφοπλιστών Πάνος Λασκαρίδης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, όπως και εκπρόσωποι εφοπλιστικών οργανώσεων και φορέων που έχουν σχέση με τη ναυτιλία.

Σημειώνεται, ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ναυτιλιακών Δικηγόρων και της Ελληνικής Ένωσης Ναυτικού Δικαίου Γρηγ. Τιμαγένης παρουσίασε στους παρισταμένους τις δύο ενώσεις και το έργο τους κατά το 2015.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: