Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αυτοί είμαστε οι Έλληνες Κυρία Μούσχουρη! Που είστε και θυμωμένη μαζί μας!

FLASH στις 10/02/2016

Είπε πολλά με 126 λέξεις…

Μία συγκλονιστική ανάρτηση «ψαρεύτηκε» από το facebook και υπογράφεται από τη συνάδελφο Δήμητρα Γκουντούνα. Ένα θέμα που έτσι και συνέβαινε εκείνα τα χρόνια στη «Βραδυνή», σίγουρα θα της έλεγε ο αξέχαστος ο Ντάντος (Σαραντάκος) «γράφε – γράφε! Και θέλω και φωτογραφίες!»…

Αυτό τότε, τον περασμένο αιώνα…

Σήμερα κάτι τέτοια θέματα, δεν θεωρούνται «πιασάρικα», εκτός και εάν μέσα από τον ανθρώπινο πόνο και το αίμα, διακρίνονται ίχνη σπέρματος και πουτανιάς!

Η ανάρτηση της Δήμητρας είναι ένα κείμενο 126 λέξεων που δεν είναι… «lifestyle», διότι λέει τόσα, όσα σπάνια σήμερα μεταδίδονται στον αναγνώστη ή τον ακροατή.

Γιατί, όσο νά ΄ναι, είναι λιγάκι δύσκολο π.χ. να λες ότι… αρπάχτρες «γιατροί σχίζονται» ενώ υπάρχει παραοικονομία με τις… φουκαριάρες τις «αποκλειστικές».

Όπως π.χ. να γράφεις ότι ο ταξιτζής να δακρύζει επειδή ένα παλληκάρι χαροπαλεύει, ενώ να απευθύνεσαι στη Νάνα Μούσχουρη και να της λες «αυτοί είμαστε οι Έλληνες!»

Γράφει η Δήμητρα Γκουντούνα:

gountounaΈχω τη θεία μου στο «Σωτηρία» με πνευμονοπάθεια και μόλυνση του αναπνευστικού. Περασμένα τα 80. Τα χέρια της μπλε μαρέν από τους ορούς και τα σεντόνια της γεμάτα αίματα. Οι γιατροί σχίζονται. Η παραοικονομία με τις αποκλειστικές το κάτι άλλο…

Ο ανηψιός μου χαροπαλεύει και ζήτησαν στην αδελφή μου να πάει να υπογράψει. Παίρνει ταξί και επιστρέφει τρέχοντας…

Μου τηλεφωνεί να πάρω τα πράγματα της από τον οδηγό του ταξί που έρχεται σπίτι μετά το νοσοκομείο. Όταν πήγα να πληρώσω ο οδηγός, όχι μόνο δεν δέχθηκε αλλά δακρυσμένος μου είπε: «Τι κρίμα 40 χρόνων παλληκάρι…».

Αυτοί είμαστε οι Έλληνες Κυρία Μούσχουρη! Που είστε και θυμωμένη μαζί μας! Κάντε εσείς τις συναυλίες σας στη Γερμανία και αφήστε μας στην ησυχία μας. Έχει μεγαλείο αυτός ο Λαός γαμώτο!..
Π.Ξ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: