Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δράση του δήμου Πειραιά για διασύνδεση της πόλης με την κοινότητα του ΠαΠει

ΕΠΙΣΤΗΜΗ στις 12/02/2016

Έγινε η παρουσίαση

Το σχέδιο της ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης του δήμου Πειραιά παρουσίασε στον πρύτανη και σε καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Πέτρος Κόκκαλης, σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου.

Στόχος της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για το αναπτυξιακό σχέδιο του δήμου Πειραιά και να συζητηθούν δυνατότητες συνεργειών και διασύνδεσης της πόλης και της πανεπιστημιακής κοινότητας,  σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την «έξυπνη πόλη» και τη ναυτιλία.

dimos pirea papei

Από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς συμμετείχαν ο πρύτανης καθηγητής Νικόλαος Γεωργόπουλος, οι αν. πρύτανη καθηγητές  Μιχάλης Γκλεζάκος και Παντελής Παντελίδης, οι κοσμήτορες καθηγητές Άγγελος Κότιος και Αθανάσιος Κανάτας, ο πρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων καθηγητής Κων. Λαμπρινουδάκης, οι καθηγητές Αγγελική Παρδάλη και Χρήστος Ξενάκης, η δρ. Χριστίνα Κοντογουλίδου, επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων,  η Σοφία Ταμπούρη, υπεύθυνη του Γραφείου Διασύνδεσης και η Ευαγγελία Σιδέρη, προϊσταμένη του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: