Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Υπό μάλης, οι Ε.Δ. για τους τρεις ήρωες της Κινάρου

ΕΛΛΑΔΑ στις 12/02/2016

Κηρύχθηκε τριήμερο πένθος 

Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις με αφορμή τον άδικο χαμό των τριών χειριστών τού  ελικοπτέρου “AB-212” του Πολεμικού Ναυτικού, που συνετρίβη στην Κίναρο.

Έτσι, οι αυριανές ορκωμοσίες των νεοσυλλέκτων θα πραγματοποιηθούν με τα όπλα υπό μάλης και δεν θα γίνουν παρελάσεις.

Εξ άλλου, όπως έγινε γνωστό από το ΓΓΕΘΑ, εντοπίσθηκε και η σορός του υποπλοιάρχου Αναστασίου Τουλίτση, κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου.

Η σορός εντοπίσθηκε στη στεριά, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν και οι σοροί του υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά και του ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου. Και οι τρεις σοροί μεταφέρθηκαν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, για νεκροψία-νεκροτομή.

Για τον Πειραιώτη Κωνσταντίνο Πανανά…

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του Πειραιώτη, υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά:
«Είναι μια κακή ημέρα -όπως ανέφερα και στον Πρωθυπουργό- όχι μόνο για τη χώρα αλλά και για τον Πειραιά. Είχαμε την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού. Ένας εκ του πληρώματος, ο Κωνσταντίνος Πανανάς ήταν Πειραιώτης. Μετά τον Βλαχάκο που ήταν Πειραιώτης και “έπεσε” στα Ίμια, έχουμε έναν ακόμη Πειραιώτη θύμα, αυτή τη φορά σε ένα τραγικό δυστύχημα. Είναι μια «μαύρη» ημέρα για τη χώρα και τον Πειραιά. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: