Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ανάπτυξη δράσεων της Interamerican και στη Σύρο με νέο Γραφείο Πωλήσεων

Χωρίς κατηγορία στις 15/02/2016

Έγιναν τα εγκαίνια

Με συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα έχει αρχίσει η Interamerican την υλοποίηση του τριετούς σχεδίου ανάπτυξης του φυσικού δικτύου της στις πωλήσεις (δίκτυο αποκλειστικής συνεργασίας Agency), εγκαινιάζοντας ένα ακόμη Γραφείο Πωλήσεων, αυτή τη φορά στη Σύρο. Στον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας, η πύκνωση του δικτύου πανελλαδικά με παρουσία σε κομβικά αστικά κέντρα αποτελεί βασικό άξονα, στο πλαίσιο του προσδοκώμενου διπλασιασμού των συνεργατών και του τριπλασιασμού της παραγωγής υγείας έως το 2018, τομέα στον οποίο εστιάζει η Interamerican.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου Γραφείου Σύρου αποτελεί η συστέγαση συνεργατών των δικτύων Agency και Πρακτορειακού, γεγονός που υπογραμμίζει την κουλτούρα πολυκαναλικής διανομής που έχει δημιουργήσει κατά τα τελευταία χρόνια η εταιρεία.

iteram syros 1

Ο Γ. Κώτσαλος, με τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γ. Μαραγκό, τον Μητροπολίτη Κυκλάδων Δωρόθεο Β’, τον Επίσκοπο της Καθολικής Εκκλησίας Σύρου Π. Στεφάνου, στελέχη και τοπικούς συνεργάτες της εταιρείας

Παράλληλα, η Interamerican έχει αναπτύξει δίκτυο Υγείας στη Σύρο με 5 συνεργαζόμενους ιατρούς και 3 διαγνωστικά κέντρα, που υποστηρίζουν τα προγράμματα πρωτοβάθμιας υγείας της εταιρείας, ενώ το νησί παρουσιάζει ανάγκες και για υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας. Σημειώνεται ότι η Interamerican έχει πραγματοποιήσει έως σήμερα 74 αεροδιακομιδές σε επείγοντα περιστατικά από τη Σύρο.

Κατά την επίσημη έναρξη των εργασιών του Γραφείου, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Interamerican, Γιώργος Κώτσαλος, έδωσε το στίγμα της προοπτικής της ιδιωτικής ασφάλισης και των συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ως επιλογής που θα δώσει διεξόδους στο ασφαλιστικό.

Στα εγκαίνια χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κυκλάδων Δωρόθεος Β’, ενώ παρέστησαν ο Επίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας Σύρου Π. Στεφάνου, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γ. Μαραγκός και εκπρόσωποι φορέων της τοπικής κοινωνίας.

 

Απάντηση